Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου

Για δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τι λέει ο γιατρός του. Η απίστευτη συγκυρία.

Από το βράδυ της 17ης Νοέμβρη νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

Η συγκινητική φωτογραφία της Κατερίνας Παπακώστα για το γιο της


Ως ιδιαιτέρως κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του λόγω της βεβαρημένης υγείας, αλλά και της προχωρημένης ηλικίας του.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Ο Κωστής Στεφανόπουλος έχει αποσυρθεί από την πολιτική ζωή, με τη μόνη του εμφάνιση να έχει γίνει το 2011, οπότε και με δηλώσεις του είχε στηρίξει τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι αρρώστησε μία μέρα μετά την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, καθώς υπήρξε αναπόφευκτος ο συνειρμός της ιστορικής προσφώνησής του στον Μπιλ Κλίντον το 1999.

Τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση εξέφρασε μέσω twitter ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Στεφανόπουλος - tweet - Μητσοτάκης

ant1news

Βίντεο: Η ιστορική ομιλία Στεφανόπουλου στον Κλίντον

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα