Οι τσικουδιές και τα συνθήματα κατά του Φίλη στα Χανιά. Βίντεο

Στην ανακαινισμένη οικία – μουσείου του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα Χανίων, ξεναγήθηκε το μεσημέρι ο Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών, Νίκος Παπαδάκης, ξενάγησε στους χώρους του σπιτιού τον Υπουργό, ο οποίος συνοδευόταν από την βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη, τον Γ.Γ εμπορίου, Αντώνη Παπαδεράκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στο τέλος της ξενάγησης, ο πρόεδρος του ιδρύματος προσέφερε στον Υπουργό την καθιερωμένη τσικουδιά.

 

Συνθήματα κατά του Φίλη στα Χανιά

 

Συνθήματα κατά του Φίλη στα Χανιά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με συνθήματα και υψώνοντας πανό που έγραφε "Ανεπιθύμητος ο Φίλης καλοδεχούμενα τα προσφυγόπουλα" υποδέχτηκε ομάδα εκπαιδευτικών και φοιτητών τον  Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, εντός της αίθουσας του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιείται το Συνέδριο της Μαθηματικής Εταιρείας.

Η ομάδα των εκπαιδευτικών φώναξε συνθήματα για την παιδεία αλλά και για τις μνημονιακές πολιτικές κατά την έναρξη του συνεδρίου.

Νωρίτερα, έξω από το ξενοδοχείο εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Χανίων και φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης είχαν συγκεντρωθεί με πανό για να διαμαρτυρηθούν στον Υπουργό για το αδιέξοδο που έχει επέλθει στην παιδεία και να απαιτήσουν λύσεις.


zarpanews

flashnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα