Ο Νικολόπουλος μένει στους ΑΝΕΛ μέχρι να … φύγει

Ξεκαθάρισε την θέση σήμερα στην συνέντευξη τύπου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος. Στην συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως «Προς το παρόν μέχρι νεωτέρας θα παραμείνω μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ».

Ο κ. Νικολόπουλος, τελικά αποφάσισε να παραμένει μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και αυτό για να μη δοθεί η εντύπωση των ρωγμών στην κυβερνητική πλειοψηφία, όπως είπε.

Είπε πως θα παραμείνει μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τη μορφή της συνεργασίας (στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νικολόπουλου συνεργάτες με τους ΑΝΕΛ) υπό την προϋπόθεση της τήρησης των υπεσχημένων προς τον λαό από τα συγκυβερνώντα κόμματα.

Υπογράμμισε ωστόσο με έμφαση πως η συνεργασία αυτή θα γίνει με συγκεκριμένους όρους. Όπως υποστήριξε θα παραμείνει «χωρίς όμως να δεσμεύομαι από τις δικές τους αποφάσεις και τις δικές τους συνεργασίες».

Όπως σημείωσε «είναι κάτι άλλωστε που έχω πει εξ’ αρχής στον Πάνο Καμμένο».

Με λίγα λόγια ο κ. Νικολόπουλος αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο!

Παράλληλα, ανακοίνωσε μάλιστα ότι ξεκινά εκπομπή με τίτλο "Μαξίμου ακούει;", διότι, όπως είπε, "μπορεί να είμαστε στην κυβέρνηση αλλά πρέπει να τους μεταφέρουμε το μήνυμα της κοινωνίας".

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα