Μετακομίζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Παλαιό Ψυχικό;

Η είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο: Η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζεται να μετακομίσει από το διαμέρισμα της οδού Αρμονίας στην Κυψέλη, σε άλλο σπίτι. Σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό.
Μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο νεώτερος πρωθυπουργός της χώρας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής και τόπο κατοικίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφηκαν, η αναζήτηση νέου σπιτιού είχε ξεκινήσει, αρκετό καιρό πριν τις εκλογές και το σπίτι είχε βρεθεί εδώ και καιρό.
Το σπίτι επελέγη με τη σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιών ασφαλείας του πρωθυπουργού καθώς κρίθηκε ότι το σημείο στο οποίο βρίσκεται μπορεί να φυλαχθεί εύκολα σε αντίθεση με το διαμέρισμα στο οποίο μένει τώρα και προκαλεί μεγάλους πονοκεφάλους στην ΕΛΑΣ.

Εκτός από αλλαγή σπιτιού, φαίνεται ότι άλλαξαν και σχολείο για τον 5χρονο γιo τους Παύλο και επέλεξαν τη Σχολή Μωραΐτη.
Το left.gr έρχεται να διαψεύσει την είδηση και μάλιστα να σχολιάσει ότι εκτός από αναληθής είναι και "σκόπιμα διοχτευμένη".
Μάλιστα, κατασκεύασαν και την φωτογραφία που βλέπετε, για να μην χαλάσει το" χατίρι των ευφάνταστων ρεπόρτερ"  και έτσι η πολυκατοικία της Κυψέλης  μεταφέρεται μαγικά σε πιο χλιδάτη γειτονιά...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα