Ανακοινώνεται το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έτοιμος και σήμερα και αύριο προχωρά στην ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος. Το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο, όπως προβλέπεται από το νόμο, ενώ η Πολιτική Διακήρυξη που υπογράφουν παλαιά και κυρίως νέα στελέχη αναμένεται να παρουσιαστεί σε κεντρική αίθουσα της Αθήνας

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ ώστε να τον μεταπέισουν  και να αποφύγουν  την διασπαση του ιστορικού κομματος.

 

Μέχρι το Σάββατο το βράδυ, είναι σίγουρο ότι θα καταστήσει γνωστή ο ίδιος την πρόθεσή του για την ίδρυση του κόμματος. Αμέσως μετά θα δώσει στην δημοσιότητα το όνομα και τους βασικούς συνεργάτες, μαζί με τους υποψήφιους ανά περιοχή.

Το επιτελείο του εργάζεται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση, κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να αποφευχθούν διαρροές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

Με την ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, η Χαριλάου Τρικούπη  και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό.

Ο ίδιος ο Παπανδρέου δε φαίνεται να πτοείται από τις συγκεκριμένες αντιδράσεις, τις οποίες τις θεωρεί δεδομένες και επομένως δεν πρόκειται να βαρύνουν στην ήδη ειλημμένη απόφασή του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα