Πολιτικό παρασκήνιο: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καλεί Καμμένο!

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί το πρωί της Πέμπτης με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού στο γραφείο του στην οδό Αραβαντινού.

"Από το 1991 βρισκόμαστε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,με μεγάλη μου χαρά θα τον συναντήσω" 'Ελεγε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στους συνεργάτες του μετά την πρόσκληση που του απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Στις 29 του μηνός η χώρα αλλάζει σελίδα", δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσερχόμενος στη Βουλή για την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς δε για το αν η αυριανή συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα αφορά την προεδρική εκλογή, απάντησε: "Όχι απαραίτητα".

Με την πρωτοβουλία αυτή ο πρώην πρωθυπουργός είναι σαφές πως θέλει να συζητήσει με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περί εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός σκοπεύει να εξηγήσει στον Πάνο Καμμένο τις συνέπειες από τη μη εκλογή Προέδρου και την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.

Κοινώς, ο πρώην πρωθυπουργός που διατηρεί χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο θα του ζητήσει ευθέως να ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα