Έξαλλος ο Μπουτάρης με τον ... καρεκλοπόλεμο!

Ο άγριος καβγάς ενός ιδιοκτήτη καφετέριας στην οδό Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και τους υπάλληλους του δήμου που ζήτησαν την άδεια του, για τα τραπέζια και τα καθίσματα, τα οποία είχε στο πεζοδρόμιο, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…

Καθημερινά ανοίγουν καινούργια μαγαζιά μαζικής εστίασης στην πόλη. Αυτό όμως δημιουργεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, το οποίο ονομάζεται «καρεκλοπόλεμος»!!! Με απλά ελληνικά, ο κάθε μαγαζάτορας θέλει να βγάλει όλο και περισσότερες καρέκλες στο πεζοδρόμιο, ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, χωρίς όμως να έχει απαραίτητα την σχετική άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ήταν που εξόργισε και τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος μόλις έμαθε για το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη φέρεται να είπε: «Δεν περνούν τα νταηλίκια, πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν», ανακοινώνοντας παράλληλα πως το θέμα θα συζητηθεί εκτάκτως στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Όλοι οι σχεδιασμοί και τα έως τώρα μέτρα με προειδοποιήσεις, πρόστιμα, κ.λπ. μάλλον δεν πτοούν όσους είναι παράνομοι και η αλήθεια είναι ότι οι Αρχές έδειξαν λόγω της οικονομικής κρίσης ανοχή στην ασυδοσία των ιδιοκτητών καφετεριών, ουζερί και πάσης φύσεως ξενυχτάδικων, με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει βγει εκτός ελέγχου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα