Η Όλγα Κεφαλογιάννη με μπικίνι ξεσήκωσε την Πάρο!

Είναι μία από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες του ελληνικού Κοινοβουλίου και η εμφάνισή της με μαγιό το επιβεβαιώνει ακόμη μία φορά. Η Ολγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στην Πάτμο μαζί με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκειμένου να συναντηθούν με τοπικούς φορείς και να συζητήσουν το θέμα της ενίσχυσης του ποιοτικού τουρισμού στο όμορφο νησί, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τουριστικός προορισμός για πολλούς αστέρες της διεθνούς showbiz.

Οταν οι υπουργοί Τουρισμού και Ναυτιλίας τελείωσαν με τις συναντήσεις που είχαν στην ατζέντα τους και δεδομένου ότι η θερμοκρασία χτυπούσε κόκκινο σε όλη τη χώρα, αποφάσισαν να επισκεφτούν μία από τις παραλίες του νησιού και να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ!», επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ πράσινο μπικίνι, το οποίο κολάκευε ιδιαίτερα την καλογυμνασμένη και εντυπωσιακή σιλουέτα της.

Για την προστασία των ματιών της από τον καυτό ήλιο είχε μαζί της δύο ζευγάρια γυαλιά, ένα με έντονο κοραλλί σκελετό και ένα άλλο σε στιλ aviator, με φακούς καθρέφτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα