Πιο σιγά ο καυγάς της συγκυβέρνησης!

Πιο σιγά ο καυγάς της συγκυβέρνησης, φώναξε η Μαρία Κόλλια Τσαρούχα, η  αντιπρόεδρο της Βουλής, την απαστράπτουσα υπουργός πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο κυρίες ξεκίνησε στην Ολομέλεια με την έναρξη της συζήτησης στο νομοσχέδιο για τον Τουρισμό. Τα μέσα –έξω της Όλγας Κεφαλογιάννη από την αίθουσα της Ολομέλειας εκνεύρισαν την αντιπρόεδρο της Βουλής που έκανε παρατήρηση στην γοητευτική υπουργό.

«Πάλι εκτός αιθούσης βγαίνετε, κυρία Κεφαλογιάννη;» ρώτησε η αντιπρόεδρος, χωρίς να πάρει καμία απάντηση, καθώς η υπουργός έδειξε να τη… γράφει.

Η δεύτερη σύγκρουση σημειώθηκε στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου με την Μαρία Κόλλια Τσαρούχα να δίνει συνέχεια στο επεισόδιο. Το κακό τρίτωσε με την Όλγα Κεφαλογιάννη να επιτίθεται στον πρώην υφυπουργό Νίκο Σηφουνάκη για τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποίησε αναφερόμενος σε μια τροπολογία της υπουργού.

«Συγκυβέρνηση είμαστε!» του είπε σε έντονο ύφος η υπουργός πολιτισμού. Εκεί παρενέβη εκ νέου η αντιπρόεδρος κάνοντας παρατήρηση και στους δυο. «Πιο σιγά ο καυγάς της συγκυβέρνησης!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα