Κάποιοι εκμεταλλεύονται τον θάνατο του 19χρονου

Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στη Βουλή ξεκαθάρισε τη θέση του για τον θάνατο του 19χρονου μετά από πτώση του από το τρόλεϊ και θεωρεί ότι "κάποιοι εκμεταλλεύονται τον θάνατο του 19χρονου".

«Ουδέποτε είπα ότι ο ελεγκτής στο τρόλεϊ, στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 19χρονος έκανε καλώς τη δουλειά. Είπα, απλώς, πως έκανε τη δουλειά του. Το αν την έκανε καλά ή κακά θα αποδειχθεί από την ΕΔΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη, την πραγματογνωμοσύνη και την ιατροδικαστική εξέταση» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε με αυτό τον τρόπο στη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., Ραχήλ Μακρή, η οποία, από τη Βουλή, είπε πως ο υφυπουργός αποφάνθηκε ήδη, ότι ο ελεγκτής έκανε καλά τη δουλειά του.

Στο πλαίσιο της ψήφισης της συμφωνίας αεροπορικών μεταφορών μεταξύ Ελλάδας και Ζάμπιας από το πρώτο Θερινό Τμήμα της Βουλής, ο κ. Παπαδόπουλος, σε παρέμβασή του, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του νέου, καταφέρθηκε εναντίον εκείνων που, προς χάριν αντιπολίτευσης και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, καπηλεύονται τον θάνατο του άτυχου παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα