Βενιζέλος: Πολιτικό ρεσάλτο με τη λίστα Λαγκάρντ ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό δράσης του υπουργείου το 2013 είχε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον κ. Μανιτάκη και τόνισε ότι στηρίζει το έργο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σημειώνοντας ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Αναφερόμενος στους δημοσίους υπαλλήλους, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό να στείλουμε το μήνυμα προς το δημοσιοϋπαλληλικό προσωπικό της χώρας ότι τους τιμάμε, ότι στηριζόμαστε σε αυτούς, ότι η μεγάλη τους πλειονότητα είναι άξιοι άνθρωποι, πιστοί στο καθήκον, είναι μικρές οι εξαιρέσεις. Πρέπει να νοιώσουν ασφαλείς. Θα τους τιμήσει η κοινωνία για αυτό, γιατί θα συμβάλουν στην ανάταξη και την ανάκαμψη της χώρας».

Ο κ. Μανιτάκης, από την πλευρά του, σημείωσε ότι μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου το αργότερο θα έχουν μετακινηθεί σε άλλες θέσεις του Δημοσίου όλοι οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους θα μετακινηθούν άλλοι 12.500 υπάλληλοι, αφού πρώτα αξιολογηθούν.

Βενιζέλος: Πολιτικό ρεσάλτο με τη λίστα Λαγκάρντ ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις «εξελίξεις» στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ και συγκεκριμένα την πρόταση για διερεύνηση και δικών του ευθυνών που αναμένεται να καταθέσει το απόγευμα η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό "ρεσάλτο". Θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική, τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος και καταλήγει: «Πρόκειται λοιπόν για μία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ακραία, ένα "ρεσάλτο", το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε. Έξι μήνες μετά τις εκλογές, θα ξαναχάσει. Συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική. Είναι μία λάθος επιλογή. Θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα