Τσίπρας: Μαθαίνει αγγλικά και παρακολουθεί CNN

Με καθυστέρηση αρκετών ωρών επέστρεψε στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το δωδεκαήμερο ταξίδι του στη Λατινική Αμερική. Την ίδια στιγμή, η φωτογραφία που απέστειλε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι στη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Αργεντινής Αρμάντο Μπουντού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε ως δώρο μια φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινή.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στον «Guardian» ο Α. Τσίπρας τονίζει πως το πρόβλημα του Δημοσίου δεν είναι ποσότητας, αλλά ποιότητας, και για τον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή.

«Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή. Και δεν θέλουμε μόνο να σταματήσουμε την καταστροφή, το λάθος φάρμακο. Θέλουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα» εκτιμάει στη βρετανική εφημερίδα ο Τσίπρας. Η εφημερίδα σχολιάζει πως ο κ. Τσίπρας πλέον βάζει νερό στο κρασί του και ως απόδειξη αναφέρεται στις πρώτες γκρίζες τρίχες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ ο ίδιος έχει αλλάξει τα τζιν του με κοστούμια, ιταλικά πουκάμισα και σουέντ παπούτσια. Για τα «φτωχά» αγγλικά του ο κ. Τσίπρας εξηγεί πως προσπαθεί να τα βελτιώσει και είναι από τους λίγους πολιτικούς που δεν πήγαν σε ιδιωτικό σχολείο. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει: «Πλέον παρακολουθώ CNN και διαβάζω “Guardian”»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα