Βενιζέλος: Καλεί τον Κουβέλη να αναλάβει τις ευθύνες του

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά,  είπε «Ως που να βγει η πατρίδα από την κρίση αντιμετωπίζουμε δύο επιλογές. Η μία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η άλλη εντελώς καταστροφική». Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «τα δύο κόμματα δεν ταυτιζόμαστε ιδεολογικά και αξιακά αλλά συνεργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την έξοδο της χώρα από την κρίση».

Θέλουμε η ΔΗΜΑΡ να μείνει στο σχήμα, είπε ο κ.Βενιζέλος προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και εντάσεις αλλά δεν παίζει με την τύχη της χώρας. «Αντίθετα, αναλαμβάνει τις ευθύνες του» όπως τόνισε, καλώντας εμμέσως τον Φώτη Κουβέλη να κάνει το ίδιο.

Κατηγόρησε, επίσης, άλλες πολιτικές δυνάμεις για τσάμπα εμπόριο ελπίδας. «Πληρώνουμε ανισομερώς αλλά έτσι γράφεται η ιστορία» σημείωσε ο Ευ. Βενιζέλος καλώντας όλους να προχωρήσουν προς τα εμπρός γιατί το πίσω, όπως τόνισε, είναι τρις χειρότερο.

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ακολουθεί τη μοίρα της χώρας και του λαού «κατέβηκε μαζί με τη χώρα αλλά θα ανέβει μαζί με τη χώρα». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα στους Ευρωπαίους εταίρους ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα ότι αντοχής και συζητώντας με τον πρωθυπουργό τα επόμενα κοινοβουλευτικά βήματα είπε ότι υπάρχουν δύο στόχοι. Πρώτον, όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα αμέσως και δεύτερο, διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα