Σαμαράς: Συγκαλεί σε νέα σύσκεψη στο Μαξίμου

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκαλεί σε νέα σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο και παράγοντες από όλα τα υπουργεία στις 6 το απόγευμα της Κυριακής στο Μαξίμου.

Παρά τις δηλώσεις Στουρνάρα ότι υπάρχει πρόοδος, ο κ. Σαμαράς βλέπει να ανοίγει το ένα μέτωπο μετά το άλλο στο εσωτερικό της κυβέρνησης καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρκετοί είναι οι υπουργοί εκείνοι που αρνούνται να προχωρήσουν στην υλοποίηση αποφάσεων που έχουν ήδη υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση ψάχνοντας ακόμα… ισοδύναμα μέτρα.

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκονται οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, καθώς συνεχίζονται οι εντατικές προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας που θα καλύπτει τα τρία κυβερνητικά κόμματα, ώστε να ψηφίσουν από κοινού τα μέτρα στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια χρόνου προκειμένου να υπάρχουν βελτιώσεις στα εργασιακά, καθώς θεωρεί ότι η κυβέρνησή του πρέπει να συνεχίσει να στηρίζεται και από τα τρία κόμματα, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα πως η Ελλάδα "θα κερδίσει το στοίχημα" και θα βγεί από το αδιέξοδο.

Μέχρι το Σάββατο δεν υπήρχε καμία πρόοδος στις συζητήσεις για τα εργασιακά αφού η Δημοκρατική Αριστερά επιμένει να ζητά από την τρόικα να κάνει πίσω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα