Βαρύ κλίμα και εντάσεις στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ

Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησε ο υπ. Μεταφορών μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Έκανε λόγο για «κρίσιμες στιγμές» και κάλεσε τους βουλευτές να στηρίξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης. «Δεν είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε το πρόβλημα. Ούτε αυτή η κυβέρνηση, ούτε αυτή η ΚΟ. Δεν πρέπει, όμως, να γίνουμε αυτοί οι οποίοι θα ευθύνονται, ο μη γένοιτο, γιατί δεν λύθηκε το πρόβλημα», είπε ο κ. Ραγκούσης.

Κατά την διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης, κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην Βάσω Παπανδρέου και τον Γιάννη Ραγκούση. «Γιάννη, δεν κανείς διάλογο με τους ταξιτζήδες και δεν μπορούμε να έρθουμε στη Βουλή. Δεν είναι κατάσταση να είμαστε πολιορκημένοι. Να μπουν πληθυσμιακά κριτήρια», είπε η κυρία Παπανδρέου. «Βάσω, βρες κάτι να πεις κατά του Λυμπερόπουλου που απειλεί τις ζωές μας», ήταν η άμεση απάντηση του κ. Ραγκούση.

Αντιδράσεις και από την πλευρά της ΝΔ, πυροδότησαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου, περί στοχοποίησης βουλευτών που ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απολύτως οποιαδήποτε δήλωση, από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται, που έχει σκοπό να εμποδίσει την ελεύθερη έκφραση βουλευτών»σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Με αφορμή τις δηλώσεις Λυμπερόπουλου, η Δημοκρατική Συμμαχία επιτίθεται στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη αναφέρει: «Ο “φίλος Θύμιος” του κ. Σαμαρά που “στοχοποιεί” την ελεύθερη έκφραση των Ελλήνων βουλευτών είναι μεγαλοπαράγοντας της Ν.Δ. Στο παρελθόν ο κ. Σαμαράς έχει δείξει ότι διαγράφει άμεσα βουλευτές και στελέχη που διαφωνούν μαζί του. Τον κύριο  Λυμπερόπουλο τον φοβάται ή στην ουσία συμφωνεί μαζί του;».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα