Καλός καιρός την Κυριακή. Σε ποιές περιοχές θα βρέξει

Την Κυριακή καλός θα είναι ο καιρός και μόνο στα βορειοδυτικά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη Δευτέρα, βροχές αναμένονται στα δυτικά και στα βόρεια, ενώ στα βορειοδυτικά θα έχουμε και καταιγίδες. Τέλος, την Τρίτη, βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, στα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά τμήματα της χώρας.

Από τη Δευτέρα, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, ενώ τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα έχουμε τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση ως 6 με 7 και από τη Δευτέρα τοπικά 8 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 3 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά κατά περιόδους, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές στα βόρεια από το βράδυ, νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 6 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά καλός καιρός και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.  

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις και νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 13 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, αραιή συννεφιά, νότιοι άνεμοι 4 με 6 και βαθμιαία στα βόρεια ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 7 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στο Σαρωνικό και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

alphatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα