Τραγικός θάνατος για 26χρονη χορεύτρια που σκοτώθηκε σε «σεξουαλικό παιχνίδι που πήγε στραβά» – Ο φίλος της αυτοκτόνησε

Τραγικός θάνατος για 26χρονη χορεύτρια που σκοτώθηκε σε «σεξουαλικό παιχνίδι που πήγε στραβά» – Ο φίλος της αυτοκτόνησε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 26χρονη χορεύτρια, η Τζόρτζια Μπρουκ, από τη Βρετανία κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού με πνιγμό. Η χορεύτρια στραγγαλίστηκε από τον φίλο της, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σε βρετανικό δικαστήριο που ασχολήθηκε με την υπόθεση που εκτυλίχθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Πιο αναλυτικά, όπως μεταδίδει η Νew Υork Post, η Μπρουκ, πέθανε από πνιγμό, από τον 31χρονο Λουκ Κάνον στο σπίτι του στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, αφού και οι δύο πήραν ναρκωτικά χάπια και κοκαΐνη τον Φεβρουάριο του 2022. Σύμφωνα με αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι είχε μια «πειραματική» σεξουαλική σχέση και η Μπρουκ είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να «πνιγεί».

Κατά τη διάρκεια της δίκης παρουσιάστηκαν SMS που είχε ανταλλάξει η 26χρονη με τον 31χρονο και στα οποία η χορεύτρια είχε εκφράσει την αποδοχή της για τέτοιες επικίνδυνες σεξουαλικές πράξεις.

Ο ιατροδικαστής, Μάρτιν Φλέμινγκ, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι ο Κάνον είχε πρόθεση να σκοτώσει την Μπρουκ, αν και είχε χρησιμοποιήσει «υπερβολική» δύναμη στον πνιγμό του. Η 26χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί αναίσθητη, αφού ο σύντροφός της είχε ενημερώσει τις Αρχές.

 
Ο ίδιος, αν και αρχικά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, στη συνέχεια δραπέτευσε από μια έξοδο κινδύνου.

Όταν οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν για να τον ανακρίνουν, τον βρήκαν μία μέρα μετά κρεμασμένο σε ένα σημείο κοντά στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα