Σκληρή επίθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς στον Elton John

Σκληρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Βρετανό ποπ τραγουδιστή, Έλτον Τζον, κάνει μετά τις γνωστές θέσεις που εξέφρασε ο διάσημος συνθέτης στο αμερικανικό περιοδικό Parade, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο Άγιος Πειραιώς, με μια ανακοίνωση-ποταμό, περνάει κυριολεκτικά από γενεές δεκατέσσερις τον πάμπλουτο σταρ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «ο Χριστός ήταν ένας συμπονετικός, πανέξυπνος ομοφυλόφιλος, που κατανοούσε τα προβλήματα του κόσμου».

Ο κ. Σεραφείμ κάνει λόγο για «εφιαλτική, εμετική, χυδαία και βάναυσα αποκρουστική δήλωση του Βρετανού ομοφυλόφιλου ποπ συνθέτη Elton John, ο οποίος έχει τελέσει και σχετικό άθεσμο «γάμο» μετ’ άρρενος, στο περιοδικό Parade των ΗΠΑ», στιγματίζοντας τον γνωστό υμέναιο του ποπ μουσικοσυνθέτη με το έτερο ήμισύ του, ο οποίος ήταν άντρας.
Επίσης, χαρακτηρίζει «αισχρότητες και διαστροφές» τα όσα δημοσιοποιήθηκαν μέσω του αμερικανικού περιοδικού και επικαλούμενος τον Ιταλό εγκληματολόγο, Καίσαρα Λομπρόζο, ο Πειραιώς Σεραφείμ, καταλήγει: «Ο αρρενοθήλης κέκτηται τον δυναμισμό του άρρενος και την μοχθηρίαν του θήλεος, δεν έχει ουδεμίαν ηθική αναστολή και ουδέν μεταφυσικό ιδεώδες».

Ως γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βρετανός τραγουδιστής είχε σοκάρει την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας τον Χριστό ως gay.

- Απαράδεκτη δήλωση του Elton John για τον Ιησού

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα