Νέα τροπή στις έρευνες για το φόνο της Ντανιέλα. Το άλλο σενάριο

Φως στην άγρια δολοφονία της 36χρονης Ντανιέλα Κόρσα προσπαθεί να ρίξει η Αστυνομία και κάτι νέο φαίνεται να έχει το ΤΑΕ Λάρνακας αναφορικά με την υπόθεση.

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 34χρονος γυμναστής από τη Λάρνακα, ο οποίος τελούσε υπό οκταήμερη κράτηση, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία της 36χρονης.

Ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος επειδή το ΤΑΕ Λάρνακας δεν είχε στη διάθεσή του τα αποτελέσματα των εξετάσεων γενετικού υλικού, από τεκμήρια που πάρθηκαν από τη σκηνή του φόνου και στάλθηκαν για αναλύσεις.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του επέμενε ότι είναι αθώος και πως δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία της Κόρσα.

Αν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων γενετικού υλικού δεν έφτασαν επίσημα στα χέρια των Αρχών, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» φαίνεται ότι δεν απομονώθηκε γενετικό υλικό κανενός υπόπτου, γεγονός το οποίο αποσυνδέει τον 34χρονο γυμναστή που είχε συλληφθεί ως ύποπτος.

Ήδη από χθες κλήθηκαν για νέες καταθέσεις στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, άτομα που είχαν δώσει κατάθεση αναφορικά με τη σχέση που είχαν με το θύμα.

Ανάμεσά τους κλήθηκαν και νέα άτομα, εκτός των 8 που είχαν ανακριθεί αρχικά και για τα οποία το ΤΑΕ θα εξετάσει προσεκτικότερα τη σχέση που είχαν με το θύμα, αλλά και το άλλοθι τους την ώρα του εγκλήματος.

Μέσα σε όλα η Αστυνομία μελετά και ένα άλλο σενάριο, αυτό της εκτέλεσης του εγκλήματος από επαγγελματία δολοφόνο, για λογαριασμό κάποιου άλλου ατόμου που είχε λόγο να κλείσει το στόμα της άτυχης 36χρονης, μιας και ο δολοφόνος κατάφερε να εισέλθει στο διαμέρισμα της, χωρίς να παραβιάσει την κύρια είσοδο.

Το σενάριο εδράζεται στην πιθανότητα ότι αυτός ο κάποιος να ήθελε να την εκδικηθεί λόγω της σχέσης που είχε μαζί της στο παρελθόν και για αυτόν τον λόγο να χρησιμοποίησε κάποιον επαγγελματία, που να ξέρει να κάνει σωστά τη “δουλειά” ώστε να μην αφήσει πίσω του γενετικό υλικό που θα τον μαρτυρούσε.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και η Αστυνομία κρατά για ευνόητους λόγους κλειστά τα χαρτιά της.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου, γύρω στις 13:30 της 1ης Νοεμβρίου 2015 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από φίλη του θύματος ότι αυτή δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της, ενώ δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές κλήσεις της. Γύρω στις επτά το βράδυ δύο φίλες του θύματος με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος της και την εντόπισαν νεκρή στο πάτωμα σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Στη σκηνή είχαν σπεύσει μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, που διεξήγαγαν έρευνες, ενώ η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει πουθενά τα δύο κινητά τηλέφωνα, το i-pad του θύματος και τα κλειδιά του διαμερίσματος.

Στον νέο κύκλο ανακρίσεων, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι συμπληρωματικές καταθέσεις των φιλενάδων του θύματος, από τις οποίες οι ανακριτές «στράγγιξαν» κάθε πληροφορία.

newsitcom.cy

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα