Αυτά τα 4 ζώδια που θα περάσουν ένα αξέχαστο Πάσχα

Αυτά τα 4 ζώδια που θα περάσουν ένα αξέχαστο Πάσχα

Άση Μπήλιου, δίνει τις προβλέψεις της για τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα είναι τα πιο τυχερά του φετινού Πάσχα.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα έχουμε και δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα αλλά και τις διαθέσεις μας.

Η πρώτη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/04/2024 στο ζώδιο της διακυβέρνησής της. Μπορεί η έλξη στις σχέσεις μας να είναι σημαντική, αλλά οι κοινές αξίες και απόψεις σε όλα τα θέματα είναι αυτό που μας κάνει να «κολλάμε» με τους άλλους.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φέρνει μια πιο βαθιά διάσταση σε όλες τις σχέσεις και ιδίως τις ερωτικές. Πέραν της ρομαντικής της διάθεσης είναι μια Αφροδίτη που αγαπά να ικανοποιεί τις αισθήσεις της με το παραπάνω. Την Τρίτη ο Άρης περνά στο ζώδιο της διακυβέρνησης του τον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 09/06/2024. Ο πλανήτης της δράσης και του «πολέμου» απαιτεί να γίνουμε πιο διεκδικητικοί. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτές τις πλανητικές αλλαγές και θα έχουν ένα αξέχαστο Πάσχα.

Ταύρος
Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις ίσως και αμφιβολίες για ένα στόχο ή για κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Τη Μεγάλη Δευτέρα ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στο ζώδιο σας δημιουργώντας θετικότερες προοπτικές στον έρωτα, τις σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά. Τη Μεγάλη Τρίτη όμως έχουμε ακόμη μια πλανητική αλλαγή καθώς περνά στον Κριό ο Άρης, σε έναν πιο εσωτερικό..

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα