Αυτά είναι τα έξι πιο οξύθυμα ζώδια - Θα νευριάσουν μαζί σου αμέσως!

Αυτά είναι τα έξι πιο οξύθυμα ζώδια - Θα νευριάσουν μαζί σου αμέσως!

Όλοι οι άνθρωποι θυμώνουν. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι που δεν κρύβουν τον θυμό τους και αρπάζονται εύκολα με τους άλλους. Συνήθως ανήκουν στη λίστα με τα 6 πιο οξύθυμα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Ποιος από εμάς δεν έχει ξεσπάσει σε έναν φίλο που δεν το άξιζε ή δεν έχει βρίσει έναν άλλο οδηγό στην κίνηση; Είναι φυσιολογικό να έχουμε μια κακή μέρα. Ωστόσο αυτή η συμπεριφορά γίνεται προβληματική όταν συμβαίνει συνεχώς και ανεξέλεγκτα.

Μπορεί να πρόκειται για ένα αφεντικό που στέλνει θυμωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα πιο ασήμαντα τυπογραφικά λάθη ή για έναν γονέα που ουρλιάζει όταν σβήνει το ίντερνετ.

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, αυτοί οι θερμοκέφαλοι άνθρωποι μπορεί να ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια. Παρακάτω οι αστρολόγοι αναλύουν τα 6 ζώδια που είναι οξύθυμα και θα τα βάλουν εύκολα με τους άλλους.

Τα 6 πιο οξύθυμα ζώδια – Αρπάζονται εύκολα με τους άλλους

Λέων

Αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι η ψυχή της παρέας, αλλά μπορεί επίσης να είναι εριστικό και αμυντικό. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, οι Λέοντες πιστεύουν ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος και «δεν δέχονται καλά την κριτική», σύμφωνα με την Bella Nguen, αρθρογράφο αστρολογίας στο περιοδικό Indielogy.

«Όταν ο εγωισμός τους θίγεται, μπορεί να δείξουν μια αρκετά σκληρή ιδιοσυγκρασία. Αλλά τις περισσότερες φορές, αυτή είναι μια φλογερή αντίδραση για να καλύψει τα υποβόσκοντα συναισθήματα πόνου και ανασφάλειας», συμφωνεί η αστρολόγος Rachel Cooban του Mysticsense.

Το καλό είναι ότι ο θυμός τους είναι συνήθως παροδικός. «Συνήθως, η κολακεία θα τους ηρεμήσει και θα τους επαναφέρει στον χαρούμενο, μαγνητικό εαυτό τους», εξηγεί η ιδρύτρια της Nuit Astrology και αστρολόγος Jill Loftis.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα