Ζώδια σήμερα 13/01: Τάση αμφιθυμίας για σήμερα

Ζώδια σήμερα 13/01: Τάση αμφιθυμίας για σήμερα

Η Σελήνη εξακολουθεί να περνά από το ζώδιο του Υδροχόου τονίζοντάς σας πως είναι σημαντικό να κάνετε δράσεις οι οποίες σας δίνουν μια αίσθηση προσωπικής ελευθερίας. Ο Ερμής σε κενό πορείας μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα ή να νιώθετε λιγότερη ενέργεια ωστόσο είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα αξιών ενδέχεται να έχουν κινητοποιηθεί αυτές τις ημέρες ή να κάνετε εσείς κάποιες σκέψεις σχετικά με αυτόν τον τομέα. Καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στο πως θα διαχειριστείτε –  διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε.

Για τους Ταύρους, καλό θα είναι σήμερα να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα το οποίο σας κρατά σε ηρεμία και θα ξεκουραστείτε. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε ή θα σας κουράσει χωρίς να πάρετε χαρά. Επίσης, προσπαθήστε να είστε διαλλακτική/ός.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις ενδέχεται να σας φορτίσουν σήμερα είτε γιατί αντικειμενικά είναι σημαντικές είτε γιατί η διάθεσή σας δεν είναι η καταλληλότερη για συζητήσεις και πολλές επαφές. Μείνετε σε μια οδό η οποία σας ηρεμεί.

Για τους Καρκίνους, διάφορες καταστάσεις σήμερα ενδέχεται να σας φορτίσουν γιαυτό κινηθείτε ευέλικτα και μόνο προς κατευθύνσεις οι οποίες σας δίνουν χαρά. Αν κάτι δεν σας αρέσει να το κάνετε καλύτερα να το αποφύγετε για μια άλλη ημέρα.

Για τους Λέοντες, σήμερα δώστε χώρο σε πράγματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη καλή ψυχολογία σας. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις που αφορούν την εργασία σας γιαυτό προτιμήστε να κάνετε κάτι πιο χαλαρό και ξεκούραστο για εσάς.

Για τους Παρθένους, σήμερα προσπαθήστε να δώσετε χώρο σε ότι σας ευχαριστεί ή έστω σας ξεκουράζει. Διανύετε μια έντονη και απαιτητική περίοδο γιαυτό είναι ευκαιρία να ξεκουραστείτε κάνοντας πράγματα για εσάς.

Για τους Ζυγούς, σήμερα επιλέξτε να κάνετε αυτό που είναι πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν καθώς και η τάση σας να προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε όσους αγαπάτε. Ωστόσο, χρειάζεται να σκεφτείτε και τις δικές σας ανάγκες.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο και σίγουρα δεν είναι εύκολο αυτές τις ημέρες να κάνετε πράγματα τα οποία θα ευχαριστήσουν τους πάντες γύρω σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες και ταυτόχρονα να κινηθείτε ευέλικτα μπροστά σε ένα δίλλημα ή πρόκληση.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα θα μπορούσε να σας βοηθήσει φέρνοντας νέες ιδέες σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα ωστόσο δεν πρέπει να επιμείνετε ειδικά αν βλέπετε αντίσταση από άλλους. Κινηθείτε ευέλικτα και αποφύγετε τις υπερβολές.

Για τους Αιγόκερους, διάφορα ζητήματα που τρέχουν είναι η αλήθεια πως δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε όσο θα θέλατε ωστόσο δίνονται ευκαιρίες να το προσπαθήσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην δώσετε σήμερα σημασία σε πράγματα τα οποία είναι αντικειμενικά ανούσια και να σταθείτε μόνο σε ότι σας ηρεμεί και σας ευχαριστεί.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη κινείται και σήμερα στο ζώδιό σας οπότε σας δίνει ενέργεια και σθένος αλλά η τάση της ημέρας τείνει να είναι περισσότερο αμφιθυμική. Αυτό σημαίνει πως καλό θα είναι να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα το οποίο σας εκφράζει απόλυτα αλλιώς μείνετε σε γνώριμα εδάφη και ξεκουραστείτε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις μπορεί να μπλοκάρουν την ενέργεια αυτή τη στιγμή ή να βρίσκεστε μακριά από εκεί που θα θέλατε να είστε. Ότι και να σας συμβαίνει καλό θα είναι να βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε και να χαρείτε με ότι έχετε διαθέσιμο.

πηγή: astroguide.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα