Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, ευνοώντας σε σημαντικά θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ότι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, εξαρτώνται από τη δική σου καλή διάθεση. Είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με το παρελθόν και να δείς με αισιοδοξία το μέλλον πλάι στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι και σύντομα θα γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Πρόσεξε τις κινήσεις αλλά και τα λόγια σου. Η οικονομική σου κατάσταση σε πιέζει αλλά με λίγη προσοχή θα μπορέσεις τουλάχιστον να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα