Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/11/2016

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή

Κριός

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές

Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα και φρόντισε μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ότι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό για στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται τη σημερινή ημέρα ,λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Δία με τον Πλούτωνα γι αυτό καλό θα είναι να βάλεις μία μικρή παύση στις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά σου τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα