Αστρολογικό δελτίο για σήμερα Κυριακή, 24 Ιουλίου

Θα υπάρχει ηρεμία και θα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε, να συναντηθούμε με φιλικά μας πρόσωπα και να ανταλλάξουμε απόψεις. Με την αυξημένη δημιουργικότητά μας θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με τα σχέδιά μας και να τα ανανεώσουμε. Ακόμη θα είμαστε επινοητικοί και θα μπορούμε να ρυθμίσουμε πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες. Με την αυξημένη μας κοινωνικότητα θα έχουμε την δυνατότητα νέων γνωριμιών οι οποίες θα μας φανούν χρήσιμες μελλοντικά.

Ανανέωση και δράση

Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας από τις 24 Ιουλίου στις  09:06, μέχρι τις  14:33, όπου εισέρχεται στον Κριό. Από την διέλευση αυτή ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Θα είστε πολύ ενθουσιώδεις δραστήριοι και δημιουργικοί, μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και θα έχετε την υποστήριξη του στενού σας κύκλου. Με την επιμονή σας και την επινοητικότητά σας θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις και θα τις προχωρήσετε.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, μας κάνει πολύ δραστήριους και μαχητικούς, είμαστε πολύ θαρραλέοι και αποφασιστικοί και μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα νοιώθετε πολύ ευχάριστα και θα έχετε διάθεση για να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Επαγγελματικά θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις σε νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Οικονομικά προσέξτε τα έξοδά σας και μην κάνετε σπατάλες, η βελτίωση της κατάστασής σας είναι σχετικά μικρή. Για να μπορέσετε να κάνετε τις καλύτερες  επιλογές, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται τα πράγματα θα σας δώσει πολλές διεξόδους σε θέματα που σας απασχολούν. Επαγγελματικά θα πρέπει να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Οικονομικά πρέπει να βρείτε τρόπους να για να βελτιώσετε τα έσοδά σας. Αν θέλετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί για να μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και θα μπορείτε να βρείτε λύσεις στην προώθηση των σχεδίων σας. Οικονομικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Για να ξέρετε ποιες θα είναι οι εξελίξεις, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:

Τρίγωνο

Σελήνη

Ήλιος

Τρίγωνο

Άρης

Σελήνη

Τρίγωνο

Άρης

Σελήνη

Αντίθεση

Δίας

Ερμής

Σύνοδος

Αφροδίτη

Ερμής

Τρίγωνο

Ουρανός

Αφροδίτη

Τρίγωνο

Κρόνος

Δίας

Τρίγωνο

Πλούτων

Κρόνος

Τετράγωνο

Ποσειδών

Ποσειδών

Εξάγωνο

Πλούτων

oroskopos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα