Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο ξεκινά με τη Σελήνη στο Ζυγό και το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να σε βοηθά να εφαρμόσεις την τέχνη της σαγήνης. Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα την Κυριακή αφού η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο, στο ζώδιο του Σκορπιού, σε συνδυασμό με τον Άρη θα βοηθήσει να πάρει το κρεβάτι soy φωτιά.

Βαθμολογία: +4 γιατί με τέτοιον Άρη στο σεξ δεν παίρνεις χαμπάρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό θα προσπαθήσεις να φτιάξεις το ειδυλλιακό τοπίο, ενώ με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες θα έχουν τύχει της προσοχής σου. Έτσι, η προσέγγιση θα είναι άψογη, ενώ την Κυριακή οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα, λόγω του ό,τι η Σελήνη μέσα από τον οίκο της συντροφικότητας θα σου προσφέρει ηδονικές στιγμές.

Βαθμολογία: +4.5 και με τη Σελήνη στον Σκορπιό «όχι» σε κανένα δεν μπορείς να πεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον αέρινο Ζυγό σου δίνει σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων ενώ η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα μέσα στον Αιγόκερω ίσως τελικά σε κάνει να ξεχάσεις τα λόγια που είχες προβάρει να πεις στο πρόσωπο. Αυτοσχεδίασε και ποντάρισε πολύ στο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σου γεμίσει το κρεβάτι μα και την καρδιά.

Βαθμολογία: +4 γιατί σου κάνει χαλάστρα η παρουσία πλανητών στον Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό ξυπνάει μέσα σου η καλλιτεχνική διάθεση και σου έρχεται να ανέβεις και να τραγουδήσεις στο πιο ψηλό... σκαμπό. Η προσέγγιση που κάνεις σε ερωτικό επίπεδο θυμίζει κάτι από καμάκι της δεκαετίας του ’80. Έτσι, την Κυριακή η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω θα τονώσει την ερωτική σου διάθεση σαν από μηχανής θεός και δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις επί ίσοις όροις το μερίδιο της επιτυχίας που σου αναλογεί.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί μια Κυριακή δεν φτάνει για να σωθεί η παρτίδα.

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα τα πρόσωπα που θέλεις, όμως θα πρέπει να καταλάβεις πως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Το Σάββατο με τη Σελήνη στο Ζυγό μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, ενώ την Κυριακή με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα νιώσεις έναν έντονο εκνευρισμό. Make love not war.

Βαθμολογία: +3.5 λόγω του ό,τι το make love χρειάζεται και παρτενέρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη προκειμένου η εμφάνισή σου να είναι αψεγάδιαστη. Οι προσωπικοί σου στόχοι μπορούν να επιτευχθούν αφού η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα σε κάνει να κινείσαι με σχέδιο και πλάνο ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σου προσδίδει μια χάρη βγάζοντας προς τα έξω άγνωστες πτυχές του εαυτού σου. Την Κυριακή ακόμα καλύτερα αφού με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα έχεις μεγαλύτερη επικοινωνιακή δεινότητα.

Βαθμολογία: +4.5 και μην με βλέπεις Παρθένο στον έρωτα δεν έχω φρένο.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει το Σάββατο να λάμψεις και μέσω της γοητείας σου να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου προσδίδει αισθηματική πρακτικότητα και έχοντας απαλλαγεί από περιττά λόγια και κινήσεις φτάνεις εύκολα στον επιθυμητό σκοπό. Προσοχή την Κυριακή ίσως υπάρχουν κάποιες απογοητεύσεις.

Βαθμολογία: +3.5 αφού με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω δεν θέλεις και πολύ για να χάσεις την μπάλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο το Σάββατο θα είναι μέρα προετοιμασίας αφού θα πρέπει να ετοιμαστείς πάρα πολύ καλά για να συναντήσεις πρόσωπα τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα θα σε βοηθήσει σε ένα μυστικό φλερτ, ενώ η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δώσει τις δυνατότητες να κάμψεις τις αντιστάσεις οποιουδήποτε αντιπάλου.

Βαθμολογία: +4.5 αφού την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα περάσει τελικά το δικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από φίλους και γνωστούς το Σάββατο θα είναι για σένα κάτι σαν παιδική χαρά, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως βοηθήσει να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να προσεγγίσεις το ερωτικό σου ταίρι με καλύτερους τρόπους. Την Κυριακή με την Σελήνη στον Σκορπιό μυστικές επικοινωνίες και πάθη ίσως βρουν διέξοδο.

Βαθμολογία: +3.5 αφού με Σελήνη και Άρη στον Σκορπιό τον έρωτα θα ζήσεις με τρόπο μυστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα διήμερο ερωτικό ξεκινά αφού καθ’ όλη τη διάρκειά του θα είναι σε εφαρμογή η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα αλλά και το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Ο έρωτας και η έμπνευση συναντούν την πρακτικότητα και εσύ μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις από εκεί. Η Κυριακή είναι σαφέστατα καλύτερη αφού η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει περισσότερο από πότε να φτάσεις πιο κοντά στον ερωτικό σου σύντροφο.

Βαθμολογία: +4 αφού στον έρωτα βάζεις γκολ και δεν βγαίνεις οφ σάιντ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σκέψεις παραμένουν κρυφές και τα μυστικά πάθη σιγά-σιγά αναζητούν και αυτά τη διέξοδό τους. Αυτό που πρέπει να κατανοήσεις είναι πως το Σάββατο το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις και να περάσεις αρκετά καλά. Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό την Κυριακή εξυπηρετεί τους σκοπούς σου και ίσως κάποιες γνωριμίες τελικά εξελιχτούν σε κάτι ερωτικό.

Βαθμολογία: +4 αλλά με τόσους πλανήτες στον 12ο πρόσεχε να μην φανερωθούν τα μυστικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το μυαλό σου στο φλερτ κάνεις σχέδια για το πώς θα προσεγγίσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Το Σάββατο το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή το εν λόγω πλάνο και μάλιστα με πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Η Κυριακή με τη Σελήνη στον υδάτινο Σκορπιό είναι ιδανική για να απολαύσεις τους καρπούς αυτής της επιτυχίας.

Βαθμολογία: +4.5 αφού σου τα χαλάει ο Κρόνος και στα ερωτικά νιώθεις πως σε πιέζει ο χρόνος.

Πηγή: www.astrology.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα