Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν είχατε ανάγκη. Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας και δεν θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και την πρέπουσα προσοχή στις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ορισμένες ενέργειες είναι πιθανόν να σας ταράξουν. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας είναι προτιμότερα λίγα λόγια και απλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη διάθεσή σας για προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα. Αντί να έχετε υψηλές απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις στο περιβάλλον σας, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές, που το τελευταίο διάστημα σας προβληματίζουν. Οταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. Απομακρυνθείτε διακριτικά από κάποιους ανθρώπους που σας έχουν κουράσει.

ΛΕΩΝ: Εάν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε το και μην είστε σκληροί μαζί του. Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές στην παρούσα φάση. Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η μέρα να μην είναι η καταλληλότερη για συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να μην πέσετε σε μελαγχολία, ενώ η τετράγωνη λογική σας δεν θα σας αφήσει να υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει γύρω σας με σύνεση και λογική αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε να μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε υπό το βάρος των εντάσεων, γι' αυτό μην τις προκαλέσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήσετε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς στόχους σας, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις, αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στην εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μην είναι ευνοϊκές, γι' αυτό μη στηριχτείτε σε αυτές για να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε. Είναι η ώρα να ξεκολλήσετε από το παρελθόν, ακόμα κι αν κάποιος φροντίζει να σας το υπενθυμίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί, ώστε να αποφύγετε μια πιθανή εξαπάτηση σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θα κάνετε. Είναι προτιμότερο να μη δείξετε μεγαλύτερη γενναιοδωρία απ' ό,τι πρέπει σε κάποια φιλικά πρόσωπα, ακόμα κι αν κρίνετε ότι έχετε το περιθώριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία που έχει στόχο να σας φέρει την επιτυχία αργότερα. Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι' αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την εικόνα σας. Αν εμφανίζεστε αμήχανοι όταν κάποια άτομα είναι παρόντα, προδίδεται το ενδιαφέρον σας γι' αυτά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα