Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 25-26/10

ΚΡΙΟΣ: Εάν υπήρξε κάποια ένταση στον οικογενειακό χώρο από προβλήματα που διαρκούσαν καιρό, τα πράγματα αλλάζουν και οι άσχημες στιγμές γίνονται παρελθόν. Αν συμβούν παρεξηγήσεις, φροντίστε να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τις πραγματικές σας προθέσεις. Ενισχύστε τα σημεία που σας ενώνουν με πρόσωπα που αγαπάτε ιδιαίτερα και θεωρείτε απαραίτητο να υπάρχουν στη ζωή σας. Οι σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες και άτομα κύρους παίρνουν πιο θετική τροπή. Αν δείτε ότι υπάρχει κάποιες στιγμές έντονη παρασκηνιακή δράση, δεν υπάρχει λόγος ούτε να επιχειρήσετε να την αποτρέψετε ούτε να αναμειχθείτε. Προσπαθήστε να παραμείνετε μακριά και αποφύγετε να πείτε λόγια που αργότερα δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω ή να αρνηθείτε ότι τα είπατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οχι μόνο θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί στα μάτια των άλλων, αλλά θα νιώσετε κι εσείς καλύτερα με τη βελτίωση της εικόνας σας. Επίσης δεν είναι κακό να αλλάξετε στιλ ή να κάνετε μικρές επεμβάσεις στην γκαρνταρόμπα σας. Μικρή προσοχή στο στρες που προέρχεται από τον εργασιακό χώρο. Ενισχύονται θετικά τα εργασιακά σας θέματα και αυξάνεται η τύχη σας στις επαγγελματικές επιδιώξεις σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν με αποφασιστικότητα και σταθερότητα για να υλοποιήσετε τα οικονομικά σας σχέδια. Μικρές ανατροπές ή καθυστερήσεις δεν πρέπει να σας τρομάξουν, αν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε από πριν υποχρεώσεις προς τρίτους. Διατηρήστε τις ισορροπίες στη διαχείριση των χρημάτων σας και δεν θα χρειαστεί να αναβάλετε κάτι που θα σας είναι χρήσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη βοηθάει να συσφίξετε σχέσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και να πετύχετε σημαντική υποστήριξη, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε μεθόδους που θα συμβάλουν στη ρύθμιση θεμάτων που εκκρεμούν. Η φορτωμένη ατμόσφαιρα στις συνεργασίες σας δημιουργείται από τις απαιτήσεις ατόμων με κύρος στον εργασιακό σας χώρο, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους κανονισμούς. Αναπτύξτε την ερωτική σας διάθεση και δώστε πνοή ανανέωσης στα σχέδιά σας. Η προσοχή πολλών θα είναι στραμμένη πάνω σας, γι' αυτό φροντίστε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό στην επικοινωνία σας. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα πείτε για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Είναι κρίμα να απομακρύνετε από κοντά σας ένα από τα πρόσωπα που θα ενδιαφερθούν για εσάς, λόγω κακής συνεννόησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να θυμάστε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε σε επιπόλαιες σχέσεις με προδιαγραμμένη ημερομηνία λήξης. Το σίγουρο είναι πως θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Θα διαπιστώσετε πως έχουν γίνει πολλές αναθεωρήσεις μέσα σας και ότι έχουν αλλάξει αρκετές από τις επιθυμίες και τα όνειρα που είχατε για τη συναισθηματική σας πορεία. Θα αρχίσετε να τα βλέπετε όλα πιο αισιόδοξα, ενώ η συναναστροφή σας με ορισμένα φιλικά πρόσωπα θα σας κάνει να βλέπετε αλλιώς πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι των αντιπαραθέσεων, γιατί θα βρεθείτε σε αντίπαλα στρατόπεδα, κάτι καθόλου ευνοϊκό για την πορεία της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να μην ανοίξετε καμία συζήτηση, ειδικά αν θα εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα της οικογένειας, καθώς δεν θα μπορείτε να βρείτε σωστούς διαύλους επικοινωνίας και μία λέξη θα είναι ικανή να πυροδοτήσει καβγάδες. Διαφυλάξτε τη σχέση σας κρατώντας χαμηλούς τόνους. Μη βιαστείτε να μετανιώσετε για τις επιλογές που έχετε κάνει και μη βγάζετε συμπεράσματα με κακή ψυχολογία. Το να βάλετε τα συναισθήματά σας στο μικροσκόπιο δεν είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγετε άσχημες σκέψεις. Εάν κρατηθείτε και αποφύγετε ξεσπάσματα θυμού, στην πορεία τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα θυμηθείτε τον καταλυτικό ρόλο που παίζει στη ζωή σας το έτερόν σας ήμισυ. Βρείτε τις απαιτούμενες εσωτερικές ισορροπίες και διατηρήστε ένα καλό κλίμα στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάνοντας σωστές κινήσεις να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες να μετανιώσετε αργότερα. Ακόμα κι αν κάποιες στιγμές έχετε υπερένταση, θα μπορείτε να παραμείνετε αντικειμενικοί στην κρίση σας και αν διατηρήσετε μια δόση καχυποψίας, θα αποφύγετε παγίδες. Επανεξετάστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες για να γίνετε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Αν αφήσετε την απροσεξία ή την επιθετικότητα να πάρουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σας, θα μειωθεί σημαντικά η δυναμικότητά σας. Για οποιονδήποτε στόχο θέσετε απαιτούνται καλή οργάνωση και πρόγραμμα. Η εργασία σας θα έχει ανοδική πορεία, αλλά τα καθήκοντά σας ολοένα και θα αυξάνονται.

ΖΥΓΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να παραμελήσετε λόγω εργασιακού φόρτου την προσωπική σας ζωή βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον αφιερώσετε σε άτομα που σας αγαπούν. Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα και αφεθείτε σε αυτήν για να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Εκμεταλλευτείτε τις δημόσιες σχέσεις και την κοινωνικότητά σας για να εξασφαλίσετε μια καλή πορεία, όπου αυτή χρειάζεται. Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με το περιβάλλον σας αλλά και με τον εαυτό σας αποφεύγοντας να γυρνάτε στο παρελθόν, που όχι μόνο σας πληγώνει, αλλά και σας εγκλωβίζει. Οι προσπάθειες να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλετε δεν είναι πάντα αποδοτικές, γιατί δεν γίνεται να είναι όλα ελεγχόμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένοι από τους συνεργάτες σας να σας δουν ως ανταγωνιστές και να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς απέναντί σας. Φροντίστε να μην τους προκαλέσετε, γιατί δεν σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας. Θα υπάρξει μια κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, γι' αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε διάφορες σχέσεις, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές σε επίπεδο συνεργασιών. Δεν θα λείψουν η νευρικότητα και κάποιες δυσκολίες, όμως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες γνωριμίες για την επαγγελματική σας πρόοδο. Αποκαταστήστε ισορροπίες για να γιατρέψετε πληγές. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ψυχολογικής σας διάθεσης αλλά και στα καινούργια σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δείτε υπό άλλο πρίσμα συνεργασίες και σχέσεις που είχαν αδυναμίες ή ελλείψεις. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε, να ανανεώσετε ή να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά και δεν θέλετε να τις χάσετε. Μην προσπαθείτε να πείσετε τα οικογενειακά σας πρόσωπα ότι είστε καλά, αν ανησυχούν που κουράζεστε, γιατί από την υπερπροσπάθεια που θα κάνετε θα μειώσετε τις αντοχές σας πραγματικά. Λίγες και μικρές κινήσεις αρκούν για να δείξτε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας, όπως και τα αποθέματα ενέργειας που φυλάτε για ώρα ανάγκης. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι για να απαλλαγείτε από το περιττό άγχος. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει μερικές αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό χώρο και θα χρειαστεί να επιδείξετε προσαρμοστικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προοπτική απόκτησης νέων εισοδημάτων είναι πιθανή, αρκεί να φροντίσετε να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική. Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο. Στο χέρι σας είναι να βάλετε διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε φιλία και έρωτα για να αποφύγετε μπερδέματα. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, εάν κυριαρχήσει το συναίσθημα η επιστροφή στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολη. Στην εργασία θα αντιληφθείτε ποιοι από τους συνεργάτες σας είναι αντάξιοι εμπιστοσύνης και ποιοι όχι. Μην αφήσετε ανησυχίες ή ανασφάλειες να σας κάνουν θύμα των επιδιώξεών σας. Τα γεγονότα που έρχονται θα είναι πολύ σημαντικά για τη συναισθηματική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δείξετε περισσότερο σεβασμό στις επιθυμίες σας και στην ικανοποίησή τους, αλλά και σε όσων θα βρίσκονται γύρω σας. Πλέον είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο, να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας και να απαλλαγείτε από πιέσεις. Εξωστρεφείς και πιο χαρούμενοι, θα αρχίσετε να δείχνετε με την παρουσία σας ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι καινούργιο, που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αξιόλογες γνωριμίες και ίσως συναντήσετε και το έτερόν σας ήμισυ. Το σίγουρο είναι πως το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας θα εξαλείψει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχετε στο μυαλό σας και δεν θα σκεφτείτε στιγμή ότι θα χάσετε την ελευθερία σας κάνοντας σχέση μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δυνατότητες που θα σας δοθούν στη σχέση σας θα είναι απεριόριστες, αρκεί να συνεχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην αφήσετε τρίτους να πάρουν αποφάσεις για εσάς. Μην ξεχνάτε πως κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς αυτό που ποθεί ο συναισθηματικός σας κόσμος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να πάρετε αυτά που χρειάζεστε και αρχίστε να βάζετε τα θεμέλια για μια ζωή όπως την ονειρεύεστε, γεμάτη ιδιαίτερες και τρυφερές στιγμές. Η έκφρασή τους θα αποτελέσει εγγύηση ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Το πλανητικό σκηνικό θα σας οπλίσει με γοητεία και επιχειρήματα στην προσπάθειά σας να πείσετε αλλά και να κατακτήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει χωρίς να αναζητάτε τη διασκέδαση και την αλλαγή παραστάσεων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα