Ζώδια: Τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα τα είδες;

ΚΡΙΟΣ Αυτή την εβδομάδα πρέπει να ευχαριστηθείς τις στιγμές της ζωής σου που έχεις δίπλα σου το έτερο ήμισυ, να τολμήσεις να προσεγγίσεις το άτομο που θεωρείς πως θα μπορούσε να είναι το άλλο σου μισό, να κάνεις βήματα προς τα πίσω και να ζητήσεις συγχώρεση από ένα άτομο που στενοχώρησες και δεν έπρεπε να αφήσεις να φύγει από τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγνοώντας τις κραυγές του σώματος σου πως κάτι δεν πάει καλά, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μεταδώσεις την ένταση και στους γύρω σου. Και αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχες βάλει σκοπό, δηλαδή να δείχνεις πως, όχι μόνο δεν κάμπτεσαι από τις πρώτες δυσκολίες, αλλά τολμάς να ζητήσεις και στήριξη από άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν όμως αυτή την εβδομάδα σου ζητηθεί να δείξεις τα αισθήματα σου με βλέμματα, αγκαλιές και πράξεις που δε ζητιούνται, τότε πόσο άνετα αισθάνεσαι; Αν έχεις δίπλα σου το άτομο που σε συμπληρώνει, τότε προσπάθησε να αρχίσεις να αναπνέεις με το δικό του ρυθμό, γιατί μόνον έτσι θα νιώσεις το απόλυτο δέσιμο. Δεν έχει σημασία αν αυτό το άτομο είναι ο/η σύντροφος σου, το παιδί σου, ο/η εραστής σου ή μία νέα γνωριμία που φλερτάρετε εδώ και λίγο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το θέμα αυτή την εβδομάδα είναι να αναγνωρίσεις πιθανά κολλήματα σου που δε σου επιτρέπουν να έχεις μία πιο εύκολη ροή στην καθημερινότητα σου. Τέτοια κολλήματα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν δυσλειτουργίες μέσα στο σπίτι σου που δεν αποφασίζεις να επιλύσεις λόγω έλλειψης χρόνου ή αποφασιστικότητας.

ΛΕΩΝ

Το θέμα αυτή την εβδομάδα είναι αν όσα λες συμβαδίζουν και με όσα είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις. Με τον Άρη να συνεχίζει να συνεργάζεται αρμονικά με το Δία από το ζώδιο σου, έχεις τη διάθεση να τολμήσεις πολλά νέα πράγματα ή να κυνηγήσεις όνειρα και στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πλήρωσε κάποιες οφειλές σου, συζήτησε τον τρόπο που θα λάβεις τα χρήματα που σου χρωστάνε και φρόντισε να κάνεις κάποιους διακανονισμούς σε αγορές που έχεις μπροστά σου. Επιπλέον, ξεκίνα να αναζητάς λύσεις για το σπίτι σου και πιο συγκεκριμένα αγορές που θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιώσεις το χώρο σου.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι κακό να αναζητήσεις απαντήσεις από άτομα που έχετε πλέον χαθεί, δεν είναι χάσιμο χρόνου να επιστρέψεις σε παλιότερες εποχές για να αξιολογήσεις εκ νέου καταστάσεις που μπορείς πλέον να δεις μέσα από νέα οπτική. Αυτό που είναι μάταιο είναι να βιαστείς να προχωρήσεις παρακάτω, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία εποχή που δεν έχεις ακόμα επιλύσει απορίες μέσα σου...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα, μην υψώσεις τη φωνή σου περισσότερο από όσο αντέχουν άτομα που μπορούν να σε βλάψουν, αλλά φρόντισε να πας με τα νερά τους, χωρίς όμως να δείχνεις πως δεν έχεις καμία ηγετική διάθεση ή αρχηγική ικανότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε προοπτικές να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, είτε αυτό σημαίνει πως προχωράς στη δημιουργία οικογένειας, είτε πως βγαίνεις από μία σχέση που δε βλέπεις μέλλον .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να παλέψεις για να γίνεις κατανοητός/η. Έχοντας εστιάσει στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να συνεργαστείς με ανθρώπους που σκέφτονται και λειτουργούν διαφορετικά από εσένα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και δυσκολίες συνεννόησης ανάμεσα σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σου βρίσκεται κολλημένο σε μία σειρά από κοινωνικά-φιλικά ζητήματα που τρέχουν, με αποτέλεσμα να είσαι διατεθειμένος/η να συμμετάσχεις σε συζητήσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος. Επειδή όμως αρκετές φορές γίνεσαι πιο πεισματάρης από το συνηθισμένο, καλό θα ήταν να εστιάσεις στις απόψεις των άλλων και να ακούσεις καλύτερα αυτά που έχουν να σου μεταφέρουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Πόσο καλά τα πας με την έννοια της πλεονεξίας; Αυτή την εβδομάδα υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς από παιχνίδια κέρδους, από σχέσεις που βασίζονται στην κατάκτηση, από το κυνήγι της ευτυχίας μέσα από ασυνείδητα ένστικτα. Δεν είναι κακό να θελήσεις να γευτείς όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό ευχαρίστησης μέσα από τη σεξουαλική ικανοποίηση που λαμβάνεις από τη σχέση σου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα