Ζώδια, Οκτώβριος 2014: Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα

Ζώδια, Οκτώβριος 2014: Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Η παράσταση αρχίζει απροκάλυπτα εντυπωσιακή

Ένας δυναμικός, καλαίσθητος, ποικιλόμορφος, αισθησιακός, αιφνίδιος, ερωτικός, είναι ο μήνας που ξεκινά καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό στις 23/9 στις 5.30 το πρωί παραμένοντας ως τις 23/10 στις 2.58 το μεσημέρι, που θα περάσει στον Σκορπιό.

Ο μήνας αυτός εκτός από τις φαντασμαγορικές όψεις που φιλοξενεί, σηματοδοτείται και από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή που θα μπει σε στάση στις 3/10 στις 8.03 το βράδυ έως τις 5/10 την ίδια ώρα, που θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του.

Επιπλέον στις 8/10 ημέρα Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού, συντελείται και η ολική έκλειψη Σελήνης, η οποία συνοδεύεται από έναν μεγάλο θίασο πλανητικών όψεων, παρουσιάζοντας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αστρολογικά σενάρια.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ο πρωταγωνιστής του μήνα μαζί με τον απέναντι συμπληρωματικό σου Ζυγό και παρόλο που αυτός έχεις γενέθλια, εσύ κλέβεις τη γενικότερη παράσταση... Περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ

Η εγκράτεια και η επιφυλακτικότητα θα επικρατήσουν αυτόν τον μήνα, που σου ζητά να είσαι προσεκτικός, μεθοδικός και ακριβής, στις κινήσεις και στις επιλογές σου...Περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καλοκαίρι παίρνει παράταση για σένα αψηφώντας κάθε δύσκολο φαινόμενο, συνεχίζοντας να βουτάς από ψηλά στις γαλάζιες θάλασσες των επιθυμιών.... Περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγχωμένος, προβληματισμένος και γενικά μπλοκαρισμένος θα είσαι αυτόν τον μήνα, που εκτός των άλλων η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης, σε κάνει να αναθεωρείς πολλά και για πολλούς.... Περισσότερα

ΛΕΩΝ

Παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, σε ένα μήνα εξαιρετικά επικοινωνιακό, στον οποίο μπορείς να πείσεις και μουλάρι να προσαρμοστεί στις εντολές σου.
Αρχικά ο κυβερνήτης σου Ήλιος στον φιλικό Ζυγό, δίνει την ευκαιρία όλο τον μήνα να κλείσεις σημαντικά ραντεβού, να συζητήσεις διεξοδικά, να προβάλλεις τις ιδέες σου και γενικότερα να κάνεις ένα αλισβερίσι με μελλοντικές βλέψεις.
Η αντίθεση με τον Ουρανό από 2 έως 12/10 παρακινεί εσένα του δεύτερου δεκαήμερου να ψάξεις για σεμινάρια, σπουδές και ταξίδια που σου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον ειδικά στις 7/10, ενώ το διάστημα είναι το πλέον κατάλληλο, εφόσον η σύνοδος με τον Δία από 6 έως 14/10 βοηθά την επέκταση και την κάλυψη των προσωπικών σου επιθυμιών.
Ειδικά στις 10/10 φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε περίσταση, ευκαιρία, πρόκληση, πρόσκληση και σημάδι.
Οι αρμονικές όψεις του κυβερνήτη σου με Αφροδίτη και Άρη από 4 έως 22/10, περιβάλλουν και τα προηγούμενα διαστήματα με την αίσθηση της απόλυτης κυριαρχίας σε ότι κάνεις και προσπαθείς, ενώ κάθε σου επιδίωξη έχει την υπόσχεση της επιτυχίας ειδικά σε επικοινωνιακά και αισθηματικά θέματα και ειδικότερα από 12 έως 15/10.
Ο Ερμής θα βρεθεί και αυτός στον Ζυγό από 23 έως 27/9 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου δεν σταματάς να εντυπωσιάζεις με τη λεκτική σου δεινότητα, σπαταλώντας πολύ από το χρόνο σου σε συνομιλίες με οποιονδήποτε τρόπο.
Στις 28/9 περνάει στον Σκορπιό αλλά στις 5/10 γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στην οποία από 10/10 επιστρέφει στον Ζυγό, προκαλώντας μπερδέματα στην επικοινωνία σου. Εσύ του τρίτου δεκαήμερου συνεχίζεις να είσαι λαλίστατος αλλά θα πρέπει πλέον να προσέχεις αυτά που λες και ακούς ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και λάθη από ασυνεννοησία.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη και το εξάγωνο με τον Άρη από 15 έως 19/10 σε κάνει να φλερτάρεις ασύστολα, να απολαμβάνεις διανοητικά τερτίπια και να εξαπολύεις το χιούμορ σου ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Το μυαλό σου λειτουργεί σαν καλογυαλισμένη turbo μηχανή, ενώ το εξάγωνο με τον Δία από 18 έως 23/10 ανασύρει διαρκώς ιδέες και επιθυμίες που θέλεις να εφαρμόσεις άμεσα ακόμα και στην εξωτερική σου εμφάνιση. Ωστόσο η υπερβολική σου αυτοπεποίθηση μπορεί να σε οδηγήσει σε ανώφελες υπερβολές.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Ζυγό από 30/9 και μετά, αποκαθιστώντας κάθε τυχόν παρεξήγηση με κοντινά σου άτομα όπως συγγενείς και γείτονες, ενώ παράλληλα σε κάνει να εκφράζεσαι με εντυπωσιακό τρόπο. Αν επιθυμείς να προωθήσεις μια συμφωνία βάλε τα δυνατά σου και άρχισε να καταστρώνεις σχέδια που θα εφαρμόσεις μετά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή.
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου ξεσηκώσου χωρίς δισταγμούς με την αντίθεση με τον Ουρανό από 7 έως 15/10 και μην διστάσεις να ακολουθήσεις μια πρωτότυπη και δελεαστική πρόταση.
Οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με Άρη και Δία από 11 έως 23/10 δημιουργούν στις μέρες σου την αίσθηση πως η ζωή είναι μόνο ωραία, ο έρωτας σε συνεπαίρνει, ενώ η τάση σου να διασκεδάσεις, να ξοδευτείς, να ψυχαγωγηθείς ακόμα και να εκτεθείς, σε φέρνει κοντά σε συναρπαστικές εμπειρίες.
Στις 19 και 20/10 επιδίωξε να απολαύσεις έρωτα και δημιουργικές στιγμές.
Ο Άρης που θα βρίσκεται στον Τοξότη όλο τον μήνα, δεν σε αφήνει λεπτό να ησυχάσεις και να μην επιδιώκεις να βρίσκεσαι παντού, από θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, μέχρι ορειβασία και ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.
Οι αρμονικές όψεις του με Δία και Ουρανό από 1 έως 17/10 ξεσηκώνουν τον πιο τολμηρό και περιπετειώδη εαυτό σου ειδικά εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, που πρωταγωνιστείς αυτόν τον μήνα. Σ
Στις 5 και 9/10 οι ευχάριστες εκπλήξεις σε βάζουν σε κλοιό ευφορίας.
Το τετράγωνο Δία – Κρόνου και παράλληλα το τρίγωνο Δία – Ουρανού όλο τον μήνα, επιβεβαιώνουν πως η ζωή σου είναι συναρπαστική ακόμα και στις πιο απογοητευτικές στιγμές της.
Η Νέα Σελήνη στις 24/9 στον Ζυγό φέρνει στο δρόμο ειδικά σε σένα του πρώτου δεκαήμερου νέες γνωριμίες, πολλές επαφές και συζητήσεις, επιδιώξεις για επισφράγιση συμφωνιών, προτρέποντάς σε να ρισκάρεις και να τολμήσεις ένα μεγάλο βήμα.
Στην Πανσέληνο στις 8/10 συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης στον Κριό, ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου μετράς ασυνήθιστες στιγμές, ευγνωμονείς την τύχη σου και βιώνεις μέρες με ιδιαίτερη σημασία για τη ζωή σου. Μην παραλείψεις να βάλεις έστω και ένα λιθαράκι για σχέδια που αφορούν όσα ονειρεύεσαι και δεν έχεις ακόμα πραγματοποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν ακολουθείς το γενικότερο ρεύμα του μήνα που παρασύρει τους περισσότερους σε υπεραισιόδοξες κινήσεις, εστιάζοντας την προσοχή σου σε θέματα που σε απασχολούν άμεσα, όπως τα οικονομικά και θέματα σπιτιού και οικογένειας... Περισσότερα

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ο μήνας των γενεθλίων σου συγκαταλέγεται σε όσους δεν θα ξεχάσεις εύκολα, προσφέροντάς σου όλα όσα επιθυμείς για να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου και τους άλλους.Αυτός ο μήνας των γενεθλίων σου συγκαταλέγεται σε όσους δεν θα ξεχάσεις εύκολα, προσφέροντάς σου όλα όσα επιθυμείς για να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου και τους άλλους.
Πολλά τα αστρολογικά δρώμενα που σε αφορούν άμεσα αρχής γενομένης από τον Ήλιο στο ζώδιό σου που φωτίζει τις επιθυμίες σου, βλέποντάς τις να εκπληρώνονται μόλις το ζητήσεις.
Κρατάς το μαγικό τζίνι στα χέρια σου, αλλά να θυμάσαι πως τα γεγονότα θα είναι πολύ ενδεικτικά και θα πρέπει να τα αξιολογήσεις αποστασιοποιημένος από υποκειμενικές κρίσεις και υστερόβουλες προθέσεις, ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.
Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η αντίθεση με τον Ουρανό από 1 έως 12/10 δημιουργούν αναταράξεις στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα αισθάνεσαι και την ανάγκη αποσυμπίεσης από κάθε δεδομένο, στεγανό και στάσιμο στη συντροφική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου.
Στις 4 και 7/10 ετοιμάζεσαι να αιφνιδιάσεις και να προκαλέσεις θύελλες αντιδράσεων.
Όλα αυτά δεν θα σου κοστίσουν καθόλου, εφόσον παράλληλα οι αρμονικές όψεις του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη και τον Άρη από 4 έως 22/10 που αφορούν εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, σε προορίζουν για μεγάλες στιγμές.
Η κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται στα ύψη μαζί με την ωραιοπάθεια που σε κυριεύει, ψάχνοντας μέρη και τρόπους να την καθησυχάσεις.
Από 12 έως 15/10 μπορείς να δοκιμάσεις αλλαγή στην εμφάνισή σου, ενώ η ενέργεια που σε κατακλύζει αποτυπώνεται και στον προφορικό και στον γραπτό σου λόγο.
Το εξάγωνο με τον Δία από 6 έως 14/10 παρεμβάλλεται για να φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες, ενώ οι φιλικές σου σχέσεις σε κάνουν να νιώθεις τυχερός και πάμπλουτος.
Στις 10/10 μην παραλείψεις να δηλώσεις την παρουσία σου σε εκδηλώσεις, να δεχτείς προτάσεις και να συμμετέχεις γενικότερα στα κοινά.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από 23 έως 27/9 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου σκέφτεσαι διαρκώς πόσο σημαντικό είναι να κλείσεις κάποιες συμφωνίες και να συλλέξεις πληροφορίες για θέματα που σε απασχολούν.
Το πρόβλημα είναι πως καθώς ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό στις 28/9 για να σε απασχολήσει και για οικονομικές διευθετήσεις, στις 5/10 θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και στις 10/10 θα επιστρέψει στο ζώδιό σου έως την 18η μοίρα του.
Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να προγραμματίζεις το χρόνο σου για να μην παραμελείς άλλες υποχρεώσεις και βρεθείς εκτεθειμένος.
Επίσης καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις περιμένοντας την επιστροφή του σε ευθεία φορά.
Η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη και το εξάγωνο με τον Άρη από 15 έως 19/10 απογειώνουν την αισθητική σου, κάνοντάς σε να ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, γενική διακόσμηση και προσωπικό καλλωπισμό. Η επιδεξιότητά σου αυτό το διάστημα είναι παροιμιώδης και αν είσαι καλλιτέχνης μπορείς να διαπρέψεις.
Το εξάγωνο με τον Δία από 18 έως 23/10 σε κάνει να εντυπωσιάζεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον και ειδικά εσύ που γεννήθηκες στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου διαθέτεις άριστη κρίση και υπέροχη φιλική διάθεση προς όλους και όλα.
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 30/9 και από μόνη της αποτελεί το πιο ενθαρρυντικό γεγονός για τις υποθέσεις σου.
Ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου βρίσκεσαι σε ανεπανάληπτη ψυχολογική ισορροπία και η αντίθεση με τον Ουρανό από 7 έως 15/10 μπορεί να φέρνει εντάσεις στις σχέσεις με συντρόφους και συνεργάτες, αλλά δικαιώνει τις ειλικρινείς και ασυμβίβαστες πεποιθήσεις σου.
Η θέση του Άρη στον φιλικό Τοξότη όλο τον μήνα, απογειώνει τον ενθουσιασμό νομίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να καταφέρεις και ειδικά σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Πολλές οι μετακινήσεις, οι επαφές, οι δραστηριότητες, που σε κρατούν ακμαίο και ευχαριστημένο.
Οι αρμονικές όψεις με Δία και Ουρανό από 1 έως 17/10 είναι αφροδισιακές για τις φιλικές και αισθηματικές σου σχέσεις, δίνοντας ευκαιρίες για μια ουσιαστική επαφή που φιλοξενεί μόνο βαθιά και ειλικρινή αισθήματα.
Η Νέα Σελήνη στις 24/9 στο ζώδιό σου προτρέπει ανοιχτά ειδικά εσένα του πρώτου δεκαήμερου να αποβάλλεις κάθε τι που σε ρίχνει και σε πάει πίσω, αποφασίζοντας να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό.
Στην Πανσέληνο στις 8/10 στον Κριό συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης επαναστατείς απέναντι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε που δεν μπορεί να καταλάβει την απόφασή σου να πας τη ζωή σου μπροστά πετώντας το άχρηστο παρελθόν σου ευχαρίστως στα σκουπίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πετάς από τη μία έγνοια στην άλλη και το αποτέλεσμα είναι να συσσωρεύεις απογοήτευση, παρόλο που οι ευμενείς όψεις του μήνα σε κρατάνε μέσα στο παιχνίδι... Περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας συναρπαστικός μήνας σε περιμένει εφόσον είσαι έτοιμος για δράση και περιπέτεια, με τον πλεονάζοντα ενθουσιασμό σου να ορίζει τις κινήσεις σου και την πλανητική εύνοια να τις στέφει με επιτυχία... Περισσότερα

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας πολύ φιλόδοξος μήνας ξεκινά για σένα στον οποίο παρόλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, τείνεις τις περιφρονείς και να αφοσιώνεσαι στις επιδιώξεις σου... Περισσότερα

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους ένας μήνας που μπορείς να αναδείξεις τα χαρίσματά σου και να κάνεις σε όλους σαφές πως εσύ είσαι αυτός που έχει το πάνω χέρι... Περισσότερα

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετούς προβληματισμούς επιφυλάσσει αυτός ο μήνας σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά η γενικότερη κατάσταση δεν σου προξενεί δυσαρέσκεια... Περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα