Πως ζηλεύει το κάθε ζώδιο;

Όλοι ζηλεύουμε – όμως πώς το δείχνει ο καθένας;

Κριός
Είναι θέμα τιμής και ανταγωνισμού! Κατά βάθος τους αρέσει λίγος ανταγωνισμός για την καρδιά του ατόμου που τους ενδιαφέρει και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον άνθρωπό τους.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι κτητικοί και μπορούν να γίνουν διεκδικητικοί όσο λίγα ζώδια. Εκτός και αν πιστεύουν πως η σχέση δεν αξίζει την ταλαιπωρία, και αφήσουν το άλλο τους μισό να φύγει.

Δίδυμοι
Αυτό που θέλει είναι να νιώθει πως τον διαλέξατε από τους υπόλοιπους. Δεν τον ενοχλεί να σας διεκδικούν άλλοι, αρκεί να μην προχωρήσει η κατάσταση. Και τότε, κρυφτείτε!

Καρκίνος
Είναι ζηλιάρηδες, αλλά θα το εκφράσουν με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός: άλλοι θα πετάξουν μπηχτές, άλλοι θα γκρινιάξουν και άλλοι θα κάνουν ομηρικούς καβγάδες.

Λέων
Ζηλεύουν, νευριάζουν και κάνουν καβγά όταν νιώσουν πως τους κοροϊδεύουν.

Παρθένος
Θα δείξουν τη δυσαρέσκεια και τον θυμό τους και θα απαιτήσουν εξηγήσεις.

Ζυγός
Θα σας πουν ξεκάθαρα τι ακριβώς έμαθαν, είδαν, κατάλαβαν ή τους είπαν και θα περιμένουν εξηγήσεις. Αν δεν έχετε κάνει τίποτα, θα το ξεχάσουν γρήγορα. Αν όμως έχετε δώσει δικαιώματα, θα τους δείτε να παγώνουν συναισθηματικά και να σας αποφεύγουν.

Σκορπιός
Το πιο ζηλόφθονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι αναμφισβήτητα ο Σκορπιός. Σχεδόν θα σας απειλήσουν αν μάθουν κάτι για εσάς και κάποιον άλλο, θα τα βρείτε σκούρα.

Τοξότης
Θα δραματοποιήσουν την κατάσταση, θα απαιτήσουν να κάνετε μια θυσία, θα κάνουν τα πάντα για να έχουν όλη την προσοχή στραμμένη πάνω τους. Ετοιμαστείτε για μεγάλες σκηνές.

Αιγόκερως
Δεν θα ασχοληθούν με τους λόγους για τους οποίους ο σύντροφός τους ενδιαφέρθηκε για άλλον, αλλά είτε που θα βουλιάξουν σε κατάθλιψη, είτε θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον αντίζηλο.

Υδροχόος
Όταν ζηλέψει, θα το καταλάβετε από τις αναπάντητες στο κινητό του: δεν θα απαντά στις κλήσεις σας και θα εξαφανιστεί. Δεν θα παραδεχτεί αμέσως πως ζήλεψε.

Ιχθύες
Με έντονες αυτοκαταστροφικές τάσεις, οι Ιχθύες θα ζήσουν το δράμα τους, ακόμη κι αν υπερβάλλουν.

E-Radio.gr Daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα