Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Κυριακή 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε να βρείτε τόσο ισορροπίες και αρμονία με τον σύντροφό σας όσο και καινούργια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αρχίστε να χαμογελάτε και πάλι, γιατί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε ένα μαύρο σύννεφο να σκιάζει την καρδιά σας, θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα θα δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα. Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μία φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους. Επειδή όμως θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές.

ΤΑΥΡΟΣ
Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δεν σας ταιριάζει ή δεν σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια. Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες. Θα σας ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για να φτάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων. Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας. Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά τους στοιχεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας. Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αρκετά αυξημένες, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί. Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί. Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες σκεφτόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα. Θα βρείτε αρκετό πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Κάντε τις σχέσεις σας να είναι πιο ανθεκτικές τόσο στον χρόνο όσο και στις αντιξοότητες που είναι μέσα στη ζωή, για να μην έχουν φόβο να διαλυθούν σε δοκιμασίες που πιθανόν υποστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε η κρίση σας απέναντι στους άλλους ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες και πρέπει να είναι σεβαστοί. Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε. Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Προβάλετε προς τα έξω τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας, για να μη νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

ΛΕΩΝ
Ενδυναμώστε τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν υπάρχει ήδη κάτι που δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Το καλό που βγήκε από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πως δεν σας έμεινε χρόνος για καταχρήσεις και ευτυχώς, καθώς έχετε μια κλίση προς αυτές. Η μέρα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούργια σχέδια, αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα λάθη. Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και αν βάλετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους πετύχετε. Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα κι επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μετοχές, τώρα που είναι ανεβασμένες. Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά. Αν έχετε ήδη βρει τον άνθρωπο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλετε να μείνετε μαζί του, οι συγκυρίες θα είναι αρκετά ευνοϊκές, αν όμως δεν είστε σίγουροι, μη βιαστείτε να προχωρήσετε, γιατί οι διαφορές που θα προκύψουν θα είναι πολλές και αγεφύρωτες, καθώς δεν θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές ευελιξία και υποχωρητικότητα, βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια σχέση. Πρέπει προτού κάνετε το βήμα να ανοίξετε τα φτερά σας στον έρωτα, να σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να παραδώσει ο ένας στον άλλον τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού του. Αυτές οι ισορροπίες είναι αρκετά εύθραυστες και μόνο ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει σε μια τέτοια αποστολή.

ΖΥΓΟΣ
Κάντε προτεραιότητά σας τα θέματα του έρωτα, γιατί αν περιμένετε πρώτα να ξεριζώσετε τα αγκάθια που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα χάσετε σημαντικό χρόνο και θα μετανιώσετε. Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του και κοιτάζετε εγωιστικά μόνο τα δικά σας ή ότι τον θεωρείτε ανίκανο να σας βοηθήσει σε αυτά που χρειάζεστε. Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί του, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε μαζί του και να του εξηγήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας και δεν δύναστε να του αφιερώσετε αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον και τον χρόνο που χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλετε να αλλάξετε στην ερωτική σας σχέση όλα όσα σας είναι δυσάρεστα και δεν σας αφήνουν να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Με ειλικρινή στάση και λέγοντας την αληθινή κατάσταση θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες μεταξύ σας σαν να μην υπήρχαν ποτέ. Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων. Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ισως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό. Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε ποιοι φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιο τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε. Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα. Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη. Αν είστε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό τομέα. Επενδύστε σε νέους στόχους χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ολοκληρώστε και σταθεροποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε. Οι φρέσκες ιδέες σας θα συμπληρώσουν και θα καλύψουν σημαντικά κενά. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσετε είναι μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας, ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Οι ρυθμοί σας την περίοδο των γιορτών θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή κάποιες φορές θα σας ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες. Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η ανάγκη σας να κάνετε καινούργιες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η καθεμία από αυτές θα παίξει τον δικό της ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε. Θα πρέπει να κρατήσετε μια γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι. Εχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων και να μην τους «ξεγυμνώνετε» ψυχολογικά. Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή. Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνει τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές. Οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, μια και θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.

ΙΧΘΥΣ
Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας, καθώς εκεί θα πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή. Με την πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεση που έχετε δεν πρέπει να αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς. Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε ως άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας. Γιατί από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις στις οποίες υποβάλετε τον εαυτό σας, σας έφεραν χωρίς να το καταλαβαίνετε στα όρια των αντοχών σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα