Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 10 Απριλίου

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδιαα σήμερα Πέμπτη 10 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παρερμηνεύετε τις πράξεις των άλλων, πιθανόν να το κάνετε, καθώς η ευθιξία σας θα σας οδηγήσει σε άδικα συμπεράσματα. Εχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις εξαρτώνται από τη συνέπειά σας. Ελέγχετε τις κινήσεις σας και πάρτε αποφάσεις πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας. Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές προτιμήστε τη διπλωματική οδό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφραστείτε χωρίς αναστολές, δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά και διοχετεύστε όλη τη φαντασία σας σε ένα καινούργιο αντικείμενο που θα σας δώσει νέες συγκινήσεις. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να ανατρέπουν λογικά σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητοι και εγκαταλείψτε την υπερβολικά υποχωρητική συμπεριφορά, που δεν σας ταιριάζει. Αν τα πρότυπα που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή. Μην αλλάζετε όμως  συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε τι σας αντιπροσωπεύει, προσέξτε τις επιλογές σας και αξιολογήστε τις σωστά, γιατί δεν πρέπει να εκφράζουν μόνο μια αντίδραση που βασίζεται σε μια ανικανοποίητη επιθυμία. Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις εξελίξεις. Δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν και εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας. Ισως ένα φλερτ, που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει, εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε παλιούς λογαριασμούς και μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει αρνητικά και να μαυρίζει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη κρατήστε σταθερή, διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά, γιατί η εφαρμογή μιας ιδέας είναι πιο δύσκολη από την ίδια την ιδέα. Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλλεται για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας καθοδηγεί ανεξέλεγκτα το συναίσθημα, θα έχετε εναλλακτικές λύσεις. Η πηγή δύναμης που έχετε μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας. Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά, και ξεχάστε τους εγωισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την παρορμητική σας διάθεση να υπερισχύσει, γιατί το αποτέλεσμα εκτός από αναμενόμενο θα είναι και μη αναστρέψιμο. Εξάλλου θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε πριν αντιδράσετε. Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ριζοσπαστικές λύσεις γι' αυτό το διάστημα θα είναι ό,τι πρέπει για να προχωρήσετε, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην παρούσα κατάσταση δεν θα είναι ο κατάλληλος. Αποφύγετε να δώσετε στον επαγγελματικό σας χώρο υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οσο μεγαλύτερη έμφαση θα δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα