Ζώδια: Τι θα φέρει αυτή η εβδομάδα;

Ζώδια: Τί θα φέρει αυτή η εβδομάδα;

Κριός

Δυνατές προβλέπονται οι ερωτικές συγκινήσεις με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Ο ανάδρομος Άρης στο Ζυγό ταλαιπωρεί τα νεύρα σας με τη συμπεριφορά αγαπημένων προσώπων. Μικροπροβλήματα δεν θα λείψουν ούτε στη δουλειά, το καλό όμως είναι ότι θα τύχετε υποστηρίξεων. Παρ’ όλα αυτά, τα οικονομικά δεν λένε να βελτιωθούν. Τουλάχιστον μην κάνετε άσκοπα έξοδα.

Ταύρος

Συμπτώσεις και συναντήσεις επηρεάζουν την ψυχολογία και ενδεχομένως τις πρωτοβουλίες σας. Κάποιες πιέσεις στη δουλειά κρίνονται αναπόφευκτες. Μέσα σε όλα ένα παρασκήνιο γίνεται πιο ενοχλητικό και κουραστικό. Η ερωτική σας ζωή έχει επιτυχία, αλλά πρέπει να κουραστείτε. Ακόμα μια φορά τα προβλήματα των άλλων θα γίνουν δικά σας, ενώ πολλά θα κριθούν από το χειρισμό που θα κάνετε. Αποφύγετε έξοδα και βιαστικές αποφάσεις.

TIP: Μην είστε αφηρημένοι.

Δίδυμοι

Αρκετοί θα πιεστείτε στην εργασία σας και άλλοι στον κοινωνικό τομέα. Ο ανάδρομος Άρης κρατά μια ισορροπία με το ζώδιό σας, ωστόσο αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικές δραστηριότητες γίνονται αιτία ταλαιπωρίας, κατανάλωσης χρόνου και χρήματος. Ελέγχετε την ασφάλειά σας, μη σπαταλάτε ενέργεια άσκοπα και γίνετε περισσότερο βιρτουόζοι, προκειμένου να κρατήσετε ασφαλή τη βάση και τα συμφέροντά σας.

TIP: Τονίστε τον αυτοσχεδιασμό σας.

Καρκίνος

Είναι λίγο εύφλεκτα τα πράγματα τόσο στην οικογένεια όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον. Η παρουσία του Ζυγού στον Κριό σάς αναγκάζει να τρέξετε περισσότερο. Εξυπηρετείστε στις γραφειοκρατικές υποθέσεις με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, ταλαιπωρείστε αισθηματικά με τον Κρόνο στο Σκορπιό, ενώ η πανσέληνος οξύνει το κλίμα δοκιμάζοντας την αντοχή και την ανοχή σας. Όμως, δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές, αλλά προσέχετε την ασφάλεια νευραλγικών τομέων.

TIP: Επιμεληθείτε θέματα σπιτιού.

Λέων

Περίεργα είναι τα πνεύματα και τονισμένη η πιθανότητα παρεξηγήσεων ή λανθασμένων απόψεων. Προβλέπεται μικρή ενίσχυση στα οικονομικά, ένταση στην επικοινωνία και αρκετή κούραση στην εργασία. Μη βιάζεστε να κάνετε προγράμματα για διακοπές και γιορτές. Προσπαθήστε να μην γκρινιάζετε, γιατί απλώς θα χαλάσει το κέφι σας. Το περιβάλλον θα σας καταπιέσει και θα σας προβληματίσει, το ίδιο και η εξέλιξη της γενικότερης κατάστασης.

TIP: Μη βιάζεστε να επεκταθείτε.

Παρθένος

Ένας άνεμος ανανέωσης θα προκύψει στα αισθηματικά. Επίσης, μια βελτίωση είναι αισθητή στον τομέα των σχέσεων. Περιμένοντας να εισπράξετε χρήματα, θα απογοητευτείτε. Το φετινό Πάσχα προβλέπεται λιτό. Εκμεταλλευτείτε το καλό όπου σας δοθεί και φιλοσοφήστε τυχόν εμπόδια και δυσκολίες. Το πέρασμα του Απριλίου είναι κουραστικό και λίγο επικίνδυνο. Επιστρατεύστε την αντίληψη και την υπομονή σας.

TIP: Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

Ζυγός

Βρίσκεστε στο πιο στενό σημείο της κλεψύδρας του χρόνου. Ο μόνος που μπορεί να σας βοηθήσει είναι ο εαυτός σας. Αποφύγετε οτιδήποτε παρακινδυνευμένο, μην κάνετε δηλώσεις, μην προκαλείτε, συνθηκολογήστε και περιμένετε να περάσει η θύελλα. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους, με επίκεντρο τα προσωπικά και τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα.

TIP: Αποφύγετε την επιθετικότητα.

Σκορπιός

Επικεντρώστε την προσοχή σας στις τρέχουσες υποθέσεις και ακολουθήστε το ένστικτο της επιβίωσης. Συναισθηματικά θα έχετε καλές στιγμές, ενώ οικονομικά το κλίμα θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά σας. Οι δυσκολίες είναι αρκετές και εσείς θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό.

TIP: Φροντίστε για την ασφάλειά σας.

Τοξότης

Έχετε πολλά να κάνετε και αρκετούς ανθρώπους να συναντήσετε. Τα ενδιαφέροντά σας προβλέπονται πληθωρικά, όπως και οι κοινωνικές σχέσεις. Κάντε σχέδια για τις μέρες του Πάσχα, καλό θα είναι όμως να υπολογίσετε και αστάθμητους παράγοντες. Διαφοροποιείται κάπως το κλίμα στην εργασία σας και τυγχάνετε μιας υποστήριξης που δεν είχατε πριν. Ωστόσο συνεχίστε να προσέχετε την ασφάλεια και τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα.

TIP: Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας.

Αιγόκερως

Οι μέρες είναι αγωνιστικές και αρκετά αγχώδεις. Οι εξελίξεις πληθαίνουν και οι πιέσεις μεγαλώνουν. Ο επαγγελματικός τομέας παραμένει μαχητικός. Υπάρχει μια διευκόλυνση στα αισθηματικά, που μπορεί να μην είναι αρκετή για εσάς, αλλά αρκεστείτε σε ό,τι σας προσφερθεί. Επιστρατεύστε την υπομονή σας, δείτε τις δυσκολίες έγκαιρα, αλλά μην αφήνετε αυτό που βλέπετε να μετατρέπεται σε φόβο και πανικό. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να διασκεδάζετε όσο μπορείτε.

TIP: Προσέξτε τις αντιξοότητες.

Υδροχόος

ύνθετο το κλίμα της εβδομάδας, καθώς ανήκετε σε εκείνους που θα ταλαιπωρηθούν. Εκμεταλλευτείτε τις μικρές ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών ή την προσφορά κάποιων ανθρώπων. Επιμεληθείτε νομικές υποθέσεις και οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν. Αν ταξιδέψετε, οργανώστε καλά αυτή την εκδοχή, φροντίστε οτιδήποτε έχει να κάνει με διακανονισμούς και με την παρέμβαση τρίτων στη ζωή σας και αποφύγετε διαφωνίες ή υπολογισμούς σε υποσχέσεις τρίτων.

TIP: Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα.

www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα