#BendGate! Ουπς, το iphone 6 λυγίζει!

Έτσι, προφανώς, το iPhone 6 έχει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται #BendGate λέει ειρωνικά ο Brady Russell King στο tweet του.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου έξυπνου τηλεφώνου, πολλοί χρήστες αναφέρουν πως είχαν βάλει το κινητό στην τσέπη τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραβώσει!

Μάλιστα, ένας χρήστης κατήγγειλε ότι το είχε στην τσέπη του παντελονιού του και οδηγούσε τέσσερις ώρες για να πάει σε έναν γάμο, στη συνέχεια πήγε στο γεύμα και στον χορό (συνολικά 18 ώρες) και μόλις έβγαλε το iPhone από την τσέπη του πρόσεξε πως αυτό είχε στραβώσει.

Σύμφωνα με το MacRumors το λύγισμα του iPhone 6 plus θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα του μεγάλου μεγέθους του. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που χρήστες κάνουν παράπονα ότι τα iPhone τους λυγίζουν. Πέρσι, σύμφωνα με αναφορές του Cult Of Mac, ορισμένοι χρήστες του iPhone 5s επίσης διαμαρτύρονταν ότι το τηλέφωνο λύγισε ενώ ήταν στην τσέπη τους.

Την Τρίτη, ο χρήστης του YouTube, Lewis Hilsenteger, ανάρτησε ένα βίντεο όπου λυγίζει το ολοκαίνουργιο iPhone 6 με τα χέρια του. Μέσα σε μία ημέρα το βίντεο έχουν δει περισσότερα από 2,5 εκατ. άτομα.

Η Apple δεν έχει ακόμα απαντήσει στα σχόλια, ούτε έχει εκδώσει κάποια απάντηση.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα