Έβαλε στοίχημα την γυναίκα του, για το αποτέλεσμα ενός αγώνα!

Τζόγος! Θανάσιμο αμάρτημα, αρρώστια, πάθος ή απλά ένα χαρακτηριστικό του ανθρώπου; Όσοι το ζουν, είτε οι ίδιοι είτε μέσω ενός προσώπου στο κοντινό οικογενειακό περιβάλλον, γνωρίζουν καλά ότι όταν μιλάμε για εθισμό στο τζόγο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Βέβαια τζόγος από τζόγος διαφέρει και  ας πάμε λοιπόν ένα ταξιδάκι στον κόσμο της υπερβολής, εκεί που οι άνθρωποι ξέρουν ότι η συγκίνηση του στοιχήματος ξεπερνά ακόμα και τη νίκη…
Οι τρελές αποδόσεις λειτουργούν ως κίνητρο και είναι πολλά εκείνα που φτάνουν να τζογάρουν οι «άρρωστοι» εκτός από τα παχυλά ποσά!

Από το αλλόκοτο και το κωμικοτραγικό μέχρι το ασύλληπτο και το αδιανόητο! Δείτε τα πιο τρελά στοιχήματα από το newsbeast:

Στοιχημάτισε την γυναίκα του για την νίκη της ομάδας!

Το ποδόσφαιρο κάνει συχνά τους φιλάθλους να ξεφεύγουν από τη λογική πεπατημένη, όπως στην περίπτωση των οπαδών από την Ουγκάντα που θα δούμε ευθύς αμέσως.

Με την Άρσεναλ να βρίσκεται λοιπόν στην κορυφή της Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περνά σοβαρή κρίση ταυτότητας με νέο προπονητή στον πάγκο της (David Moyes), ο Henry Dhabasani ήταν αισιόδοξος ότι οι Κανονιέρηδες θα νικούσαν τους Κόκκινους Διαβόλους μέσα στο σπίτι τους, το Old Trafford.

Τόσο αισιόδοξος μάλιστα που δεν δίστασε να στοιχηματίσει το σπίτι του.

Διαβάστε την συνέχεια αλλά και όλα τα θεότρελα στοιχήματα στο viralnet.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα