Ελένη Γερασιμίδου: Η άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της – Νοσηλεύτηκε στον Ερυθρό Σταυρό μετά από εγκεφαλικό

Ελένη Γερασιμίδου: Η άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της – Νοσηλεύτηκε στον Ερυθρό Σταυρό μετά από εγκεφαλικό

Στο Πρωινό μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη νοσηλεία της στον Ερυθρό Σταυρό μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

«Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να’ ναι γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή και τη μεγάλη καρδιά που έχει», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Στη συνέχεια, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της: «Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό.

Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπο μου και στο θέατρο μας. Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μη τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδής ειδήσεις για να έχουμε θέσεις».

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ για τον Δημήτρη, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Γιατί έχει πάρα πολύ καλή καρδιά, είναι σπουδαίος. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, εύχομαι και όλα να πάνε καλά, να γίνει καλά γρήγορα. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και σπουδαίος άνθρωπος», κατέληξε η Ελένη Γερασιμίδου.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα