Μένιος Σακελλαρόπουλος: Η γνωριμία με τη μέλλουσα σύζυγό του – «Εσύ σε εμένα θα κάνεις το πρώτο μου παιδί»

Μένιος Σακελλαρόπουλος: Η γνωριμία με τη μέλλουσα σύζυγό του – «Εσύ σε εμένα θα κάνεις το πρώτο μου παιδί»

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show. Ο αθλητικογράφος μίλησε για τα νεανικά του χρόνια στον Πειραιά, την καριέρα του στη δημοσιογραφία, τη συγγραφή αλλά και την επεισοδιακή γνωριμία με τη μέλλουσα γυναίκα του.

Η επεισοδιακή γνωριμία
«Η γυναίκα μου ήταν η μοντέρ μου. Υπάρχει μία απίθανη ιστορία που μας κάνει να γελάμε. Έχουμε κάνει το 1994 ένα δύσκολο μοντάζ και ήταν 20 χρονών, που έπρεπε να παίξει στο δελτίο και όταν γυρίζω της λέω: “Σας ευχαριστώ πολύ, σας είμαι υπόχρεος”. Με κοιτάει έτσι σαν να λέει από μέσα της “Τι ούφο είναι αυτό και μου μιλάει στον πληθυντικό;”. Και της λέω “Μπορώ να κάνω μία παρατήρηση;”. “Για πες” μου είπε, αυτή ήταν μαγκάκι. “Πολύ καπνίζετε, τι παιδιά θα κάνετε;” της είπα και απάντησε “Και τι σε νοιάζει δικά σου θα είναι;”». 

«Έναν χρόνο την παρατηρούσα, πώς συμπεριφέρεται, δεν ήθελα μία πολύ κοινωνική που αγκαλιάζεται με όλους, ήθελα μία πιο συγκρατημένη. Σε έναν χρόνο τη βλέπω στο εστιατόριο του Mega του Mega στην Παιανία όπου κάθεται απέναντι και της λέω “Εσύ σε εμένα θα κάνεις το πρώτο μου παιδί, γιος, Γιώργος”. Και σηκώνεται ενοχλημένη και μου λέει: “Είσαι τρελός!”. Έναν χρόνο μετά έκανε το πρώτο παιδί και τον βγάλαμε Γιώργο».

«Έχουμε γάμο του γιου μέσα στον χρόνο»

Όπως πρόσθεσε μάλιστα ο Μένιος Σακελαρρόπουλος ο γιος τους θα παντρευτεί σύντομα. «Έχουμε γάμο του γιου μέσα στον χρόνο. Η κόρη είναι του πατέρα παιδί. Τελείωσε φιλοσοφική και πέρασε δραματική σχολή. Είναι ένα παιδί ενεργητικό σαν κι εμένα. Ο γιός είναι μαθηματικός. Τα παιδιά είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν στη ζωή τους. Γερά να είναι και ευτυχισμένα. Εμείς είμαστε εδώ για να τα στηρίζουμε, να τα σηκώνουμε όταν πέσουν. Γιατί τελικά για αυτά ζούμε!»

.okmag

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα