Zaf: Σχολιάζουν την σεξουαλικότητά μου, το ότι βάφω τα νύχια μου

Zaf: Σχολιάζουν την σεξουαλικότητά μου, το ότι βάφω τα νύχια μου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε o Zaf στο Fay’s Time και στον Χρήστο Λυσσέα και μίλησε για την επιτυχία του τραγουδιού του «Πες» και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή του.

«Όλα τα τραγούδια που γράφω είναι βιωματικά, εμπνέομαι από τη ζωή και τις εμπειρίες που έχουμε όλοι και νομίζω αυτό είναι και το νόημα, να μιλάμε για πράγματα που έχουν σημασία. Ο Γιάννης Ζαφειρίου (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είναι το πιο αγχωτικό άτομο που υπάρχει στον κόσμο, είναι control freak. O Zaf είναι μια περσόνα που όταν με κατακτά κάπως δεν έχω άγχος και νιώθω μια τεράστια δύναμη. Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά» είπε αρχικά ο Zaf και πρόσθεσε:

«Έκανα manifest πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Είναι πολύ ξαφνικό, γιατί πριν ένα χρόνο ήμουν ένα παιδί που τραγούδαγε στο δωμάτιό του και δεν τον άκουγε κανένας. Ανέβαζα βιντεάκια και τα έβλεπαν 100 άτομα».

«Δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. Σχολιάζουν την σεξουαλικότητά μου, το ότι βάφω τα νύχια μου, το ότι μιλάω με ένα περίεργο σίγμα, το ότι τραγουδάω με έναν περίεργο τρόπο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και αφού πλέον θεωρούμαι δημόσιο πρόσωπο είναι απόλυτα φυσιολογικό να δέχομαι τέτοια σχόλια. Έχω περάσει πάρα πολύ bullying γενικότερα» σημείωσε ο Zaf για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα