Ο Γιάννης Παπαζήσης και εξομολογήσεις για το σεξ

«Τώρα πια δεν μου λέει κάτι το σεξ. Είναι ένα ευχάριστο κομμάτι της ζωής μας, αλλά μέχρι εκεί», εξομολογείται ο Γιάννης Παπαζήσης και αποκαλύπτει πως παλιότερα «κυνηγούσε» τις σεξουαλικές επαφές και έκανε κόντρες με τους φίλους του! Παράλληλα, δηλώνει -σε συνέντευξή του στο ΟΚ!- πως δεν θα παντρευτεί ποτέ και ότι δεν τον ενδιαφέρει αν μείνει άνεργος.

Μιλώντας στο περιοδικό «Ok!», ο Γιάννης εξομολογείται πως ήταν ολίγον τι ακτακτούλης σεξουαλικά, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα.

«Όσο ήμουν μικρός θεωρούσα μαγκιά να πάω με κάποια. Θυμάμαι μάλιστα με φίλους μου μετρούσαμε ποιος έχει πάει με τις περισσότερες. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι όταν είσαι άπιστος σε μία σχέση δεν κοροϊδεύεις τον άλλον ,αλλά τον εαυτό σου», λέει χαρακτηριστικά και καταλήγει ότι τώρα πια δεν του λέει κάτι το σεξ!

Αν και δηλώνει χροτασμένος και έχει κάνει τις κουτσουκέλες του, τον έχουν απατήσει μία φορά. «Εκτός κι αν με έχουν απατήσει κι άλλες και δεν το έχω μάθει», προσθέτει...

Ο ηθοποιός αποφεύγει να ξεκαθαρίσει αν αυτή την περίοδο είναι μόνος και το μόνο που λέει μετά βεβαιότητας είναι ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ. «Ξέρω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ. Είμαι πολύ κατά του γάμου και δεν μου ταιριάζει καθόλου η εικόνα του γαμπρού που του κολλάνε πάνω του με πινέζες πεντοχίλιαρα. Δεν μπορώ να περιμένω στην εκκλησία την νύφη να έρθει και να αισθάνομαι ότι ιδρώνει η μασχάλη μου...».

Την νέα σεζόν ο Γιάννης θα συνεχίσει να βρίσκεται στην επιτυχημένη «Πολυκατοικία» του Mega, αν και δεν ιδρώνει το αυτάκι του με την οικονομική κρίση και την ανεργία. Όπως λέει, συνεχίζει να βλέπει την δουλειά του ως τέχνη και αποκαλύπτει πως του έχει συμβεί να μην έχει ούτε για να φάει. Άλλωστε, όπως προσθέτει, στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σερβιτόρος αλλά και ως... Άγιος Βασίλης στην Ερμού.

Λέτε να έχετε φωτογραφηθεί μαζί του και να μην το ξέρετε;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα