Κιμ Καρντάσιαν για τη ληστεία: Μου έδεσαν με κολλητική ταινία τα χέρια

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από το θρίλερ που έζησε στο Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν και έχουμε ακούσει την ίδια να μιλά για τη ληστεία πολλές φορές. Μάλιστα, προσφατα συνελήθφησαν 16 άτομα στο πλαίσιο της έρευνας για τη ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων σε ιδιώτη στη Γαλλία τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια.

Τουλάχιστον πέντε ένοπλοι ακινητοποίησαν την 36χρονη διάσημη τηλεπερσόνα μέσα στο διαμέρισμά της και, αφού την κλείδωσαν στο μπάνιο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ και διέφυγαν.

Η Le Journal du Dimanche δημοσίευσε την κατάθεση της Κίμ Καρντάσιαν στην αστυνομία, αμέσως μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, άκουσε βήματα έξω από το διαμέρισμα και, όταν ρώτησε ποιος είναι, δεν πήρε απάντηση. Η ίδια κάλεσε τον σωματοφύλακά της και, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, εμφανίστηκαν μπροστά της δύο άντρες, που φορούσαν jackets αστυνομικών και γυαλιά του σκι.

«Έβγαλε το όπλο μπροστά μου. Πήρε το δαχτυλίδι. Φορούσε γάντια. Με ρώτησε πού είναι τα κοσμήματα και τα χρήματα», είπε η Κιμ και συνέχισε: «με άρπαξαν και με πήγαν στην είσοδο. Φορούσα ένα μπουρνούζι και ήμουν γυμνή από κάτω. Στη συνέχεια, με πήγαν πίσω στο δωμάτιο και με έσπρωξαν πάνω στο κρεβάτι. Εκεί μου έδεσαν τα πόδια με πλαστικό καλώδιο, μου έδεσαν με κολλητική ταινία τα χέρια και μου έκλεισαν το στόμα. Με μετέφεραν στο μπάνιο μου και, για να είμαι ακριβής, στην μπανιέρα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα