Τι δήλωσε ο Μάνος Ψαλτάκης για την δικαστική διαμάχη με τον Χρήστο Δάντη

​Την τελική απόφαση από τον Άρειο Πάγο, αναμένει ο Μάνος Ψαλτάκης, έπειτα από έντεκα χρόνια που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Χρήστο Δάντη για το τραγούδι «My Number One» με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision του 2005.

Ο συνθέτης Μάνος Ψαλτάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του star.gr, το οποίο ανέφερε ότι αναμένεται η απόφαση του Άρειου Πάγου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, ο Μάνος Ψαλτάκης σε ανάρτηση του στο Facebook, ξεκαθάρισε ότι αναμένει την τελική απόφαση του Αρείου Πάγου.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ star.gr: Τι δήλωσε ο Μάνος Ψαλτάκης για την δικαστική διαμάχη με τον Χρήστο Δάντη!
«Αγαπημένοι μου φίλοι, όσοι σήμερα διαβάσατε τη Freddo και είδατε την εκπομπή Πρω1νό σήμερα, είπα ότι βεβαίως έχω κερδίσει τρία δικαστήρια, δηλαδή ασφαλιστικά μέτρα, στο δεύτερο (δικαστήριο) ο Δάντης έφαγε 7 μήνες φυλάκιση και υπόγραψε τα εξής επί λέξη: "Αναγνωρίζω τον κύριο Ψαλτάκη σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη", και στο πρωτοδικείο όπου δικαιώθηκα πανηγυρικά, όσο για τον Άρειο Πάγο, (την δίκη) που έγινε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, είπα ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και για μία φορά ακόμα πιστεύω ότι θα λάμψει και πάλι αλήθεια.

Και αυτά γιατί μερικά sites λένε ότι δικαιώθηκα και τέλος. Όχι δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο απλά όλοι ξέρουν τη αλήθεια και έβγαλαν αυτή την απόφαση. Η τελική απόφαση θα βγει σε λίγο διάστημα από τον Άρειο Πάγο, εκεί τελειώνουν όλα! Φιλιά σε όλους».



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα