Νέες αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Τζιμ Κάρεϊ στην αυτοκτονία της συντρόφου του

Νέες αποκαλύψεις προκύπτουν για την τραγική αυτοκτονία της πρώην φιλης του Τζιμ Κάρεϊ, της Κατριόνα Γουάιτ.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Τζιμ Κάρεϊ οδήγησε τη σύντροφό του  στην αυτοκτονία αφού την κόλλησε σεξουαλικά νοσήματα, νέες πληροφορίες καίνε τον ηθοποιό.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της έχει δώσει στο δικαστήριο τα σπαρακτικά sms και την επιστολή της νεαρής γυναίκας, όπου περιγράφεται λεπτομερώς πώς ο Κάρεϊ, αφού μόλυνε την αγαπημένη του με τρία σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, στη συνέχεια προσπάθησε να το αρνηθεί, την αποκάλεσε πόρνη και αχάριστη σκύλα και την χώρισε με ένα sms.

Τα sms που καίνε τον Κάρεϊ περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατά του ηθοποιού, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην σύζυγος της Κατριόνα Γουάιτ, κατηγορώντας τον ως συμμέτοχο στην αυτοκτονία της πρώην φίλης του.

Τα δύο πρώτα μηνύματα ανήκουν στην Γουάιτ, η οποία αποκαλύπτει στον Κάρεϊ ότι ανησυχεί επειδή έχει έρπη και εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Στη συνέχεια, ο Κάρεϊ την χωρίζει μέσα από ένα sms, λίγες ώρες αφότου του έχει πει ότι πρόκειται να κάνει εξετάσεις.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της, ισχυρίζεται ότι ο Κάρεϊ δεν είχε ενημερώσει ποτέ την Γουάιτ ότι είχε αυτά τα νοσήματα και ότι όταν εκείνη του έγραψε ένα σπαρακτικό γράμμα για την δύσκολη κατάσταση που βίωνε, εκείνος την αποκάλεσε πόρνη και αχάριστη σκύλα.

Ο Κάρεϊ αρνείται τα πάντα δηλώνοντας: «Είναι αυτός ο τρόπος που ένας «σύζυγος» τιμά τη μνήμη της γυναίκας του; Η πραγματική ασθένεια εδώ είναι η απληστία».

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα