Η Ελεονώρα Μελέτη στα βαφτίσια του ανιψιού της

Μεγάλες χαρές στην οικογένεια της Ελεονώρας Μελέτη! Ο αδελφός της Δημήτρης Μελέτης βάφτισε τον γιο του στην Κεφαλλονιά σε μια λιτή τελετή στο χωριό Αγία Ευφημία το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο Γιώργος Μελέτης junior πήρε το όνομα του πατέρα της παρουσιάστριας, γεγονός που σκόρπισε χαρά στους γονείς της και έφερε δάκρυα συγκίνησης στα μάτια του χαρούμενου παππού και των λίγων στενών συγγενών.

Η Ελεονώρα Μελέτη, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε τις εντυπώσεις. Μαυρισμένη, όμορφη, ελαφρά μακιγιαρισμένη, με τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω και φορώντας ένα υπέροχο πολύχρωμο κόσμημα στον λαιμό, μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός με τους διαδικτυακούς φίλους της και ανάρτησε δύο φωτογραφίες, μία με τη γοητευτική γιαγιά της και άλλη μία με τη σικάτη μητέρα της και σχόλιο «Μama κι εγώ». «Γιαγιά όμορφη χωρίς φίλτρα. 82 χρόνων. Στο αγαπημένο μας μέρος, εκεί όπου παλιά μου έλεγε να μην τρέχω με το ποδήλατο, με χειροκροτούσε όταν έκανα βουτιές από ψηλά και μάζευε από τη θάλασσα “γυαλάκια” με πιο αγαπημένα της αυτά με το τιρκουάζ χρώμα. Σήμερα είναι προγιαγιά, στα παιδιά του αδελφού μου. Νομίζω θα 'θελε και στα δικά μου... Υγιέστατη, φανατική καπνίστρια και πάνω απ' όλα η γιαγιά μου!» έγραψε με λόγια τρυφερά και γεμάτα αγάπη η παρουσιάστρια.

Πριν από πέντε χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη βάφτισε το πρώτο παιδί του αδελφού της, πάλι στην Κεφαλλονιά. Η μικρή πριγκίπισσα είχε πάρει τότε το όνομα της μητέρας της Μαίρης. Το κλου της βραδιάς ήταν ότι νεοφώτιστη και νονά φορούσαν το ίδιο φόρεμα!

espressonews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα