Ο Κώστας Γκουσγκούνης επιστρέφει στο πορνό

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Γκουσγκούνη είναι γεγονός. Μετά από περίπου τριάντα χρόνια απουσίας, η πιο cult προσωπικότητα της δεκαετίας του ’70 επιστρέφει δριμύτερη! Ο ανεπανάληπτος πρωταγωνιστής ταινιών πορνό όχι μόνο αποθεώθηκε από τους φανατικούς του είδους για τις σεξουαλικές του επιδόσεις και τις ατάκες που άφησαν εποχή, αλλά έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να διατηρεί ένα μεγάλο fan club που περιμένει να τον δει σε νέες... πιπεράτες περιπέτειες.

Υστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας -αφού γύρω στη δεκαετία του ’80 έσβησε άδοξα η βιομηχανία του ελληνικού πορνό- ο 75χρονος πλέον Γκουσγκούνης... ξαναχτυπά, αυτή τη φορά ως πρόεδρος κριτικής επιτροπής, αλλά και δάσκαλος με πολύ καυτές μαθήτριες στην τάξη του. Για του λόγου το αληθές, ο γερόλυκος της «τσόντας» πρωταγωνιστεί στη νέα ελληνική αισθησιακή ταινία με τίτλο «Ελληνίδες next porn models σε όργια - η επιστροφή του δασκάλου», η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο από τη μοναδική στην Ελλάδα εταιρεία παραγωγής πορνό Sirina.

Η «Espresso» βρέθηκε στα παρασκήνια της ροζ ταινίας, στην οποία τον πρώτο λόγο έχει ο απόλυτος Ελληνας πορνοστάρ και σας παρουσιάζει πρώτη μερικές από τις σκηνές που θα προκαλέσουν αίσθηση. «Το σενάριο είναι επηρεασμένο από το ριάλιτι με τα μοντέλα που παίζει τον τελευταίο καιρό και στην ελληνική τηλεόραση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αφήνει αιχμές για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Αλλωστε, όλες οι ταινίες της Sirina βασίζονται στην επικαιρότητα» εξηγεί ο παραγωγός Δημήτρης Σειρηνάκης και περιγράφει την πλοκή του έργου.

«Στη ταινία υπάρχει μια τετραμελής κριτική επιτροπή στην οποία πρόεδρος είναι ο Κώστας Γκουσγκούνης. Εννέα πανέμορφες κοπέλες -εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Ελληνίδες και οι υπόλοιπες πολύ γνωστά μοντέλα στη χώρα τους- ποζάρουν μπροστά τους και  κάπου εκεί εκτυλίσσονται ακατάλληλες για ανηλίκους σκηνές πάνω στην πασαρέλα». Στο σενάριο όμως υπάρχει και σπίτι όπου υποτίθεται πως μένουν τα μοντέλα. «Εκεί οι κοπέλες βγάζουν όλο τον αισθησιασμό τους σε κάθε είδους ερωτική στάση. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα, απλώς βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει» τονίζει ο κ. Σειρηνάκης.

Οσο για τον μέγα Κώστα Γκουσγκούνη, για τον οποίο όλη η Ελλάδα φώναζε «άξιος» την περίοδο που μεσουρανούσε με τις ταινίες του, μάλλον πληρώθηκε αδρά για τη συμμετοχή του: «Ο Κώστας Γκουσγκούνης είναι σταρ και επαγγελματίας του είδους, οπότε ήταν λογικό η αμοιβή του να είναι υψηλή. Ηταν ο πιο ενθουσιώδης και ακούραστος απ’ όλη την ομάδα. Εχει πει απίστευτες ατάκες, ενώ καμία από τις κοπέλες δεν μπορούσε να του αντισταθεί. Ολες ασχολούνταν διαρκώς μαζί του και εκείνος με αυτές, ενώ έδινε συμβουλές στους νέους πορνοστάρ για την εξέλιξη της καριέρας τους» σημειώνει ο παραγωγός της ταινίας και προσθέτει: «Εκτός από τον Κώστα Γκουσγκούνη, για τον οποίο έχουμε δεχτεί ήδη πλήθος μηνυμάτων από θαυμαστές του, σε αυτή την ταινία εμφανίζονται για πρώτη φορά ακόμη δύο Ελληνίδες πορνοστάρ, η μία εκ των οποίων είναι φοιτήτρια σε πανεπιστήμιο της χώρας μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα