Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εγκατάλειψη που την τσάκισε

Κρυφές πτυχές από τη ζωή της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η ηθοποιός είχε κρατήσει για πολλά χρόνια κρυφό το γάμο της με τον δεύτερό της σύζυγο Γιώργο Ηλιάδη, τον οποίο για πρώτη φορά εξομολογήθηκε το 1992 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ο ηθοποιός που έχει γράψει τις βιογραφίες της ηθοποιού αποκάλυψε λεπτομέρειες αυτού του γάμου αλλά μίλησε και για τα συναισθήματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Έβλεπα πως η Αλίκη εκείνη την εποχή, έλαμπε, είχε βρει μια ισορροπία κάτι που της έλειπε από τις προηγούμενες σχέσεις της που ήταν πιο έντονες και πιο ανταγωνιστικές, πιο σαρωτικές. Με τον Ηλιάδη ηρέμησε. Τον έβαλε και στην παραγωγή των θεάτρων της. Εκείνος είχε και μία πλευρά, έξω από την καλλιτεχνική που είχαν οι προηγούμενοι και αυτό της άρεσε».

Όταν όμως εκείνος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αλίκη και να επιστρέψει στην οικογένειά του λίγο μετά το γάμο τους  εκείνη καταρρακώθηκε.

«Πίστεψε σε εκείνον η Αλίκη. Πίστευε πως ήταν ο άντρας της ζωής της, το στήριγμά της. Όταν την άφησε εκείνη καταρρακώθηκε. Πέρασε κατάθλιψη, μελαγχολία. Αυτό το έβλεπα και εγώ στο θέατρο. Δεν ήταν καλά είχε νεύρα και περίεργες εξάρσεις. Τότε δεν το καταλάβαινα, τώρα πια καταλαβαίνω. Ίσως να μετάνιωσε ο Ηλιάδης για κάποια συμπεριφορά του απέναντι στην Αλίκη γιατί εκείνη του φέρθηκε πολύ καλά. Ίσως γι΄αυτό εκείνος να έχει ένα αγκάθι. Τον τρώει μέσα του που έφυγε έτσι όμως ήταν ανωτέρα βία. Τα παιδιά του τον είχαν ανάγκη.»

Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα