Η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει...

Πόσο καιρό χρειάζεστε εσείς για να ξεπεράσετε ένα χωρισμό; Για την ανατρεπτική Μαρία Σολωμού τρείς μέρες είναι αρκετές για να «σβήσει» ακόμη και το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Σύμφωνα με την ίδια παλαιότερα ήταν τελείως διαφορετική, όμως μεγαλώνοντας έγινε… αναίσθητη!

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «DownTown» εξομολογείτε ότι αυτή τη περίοδο δεν θέλει να κάνει σχέση, αφού το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά και ο γιος της.

Όσον για  τον Αλέξη Γεωργούλη;  Οι δύο τους λέει η ηθοποιός είναι σαν… «αδέρφια». «Είναι το άλλο μου μισό, κάτι σαν οικογένεια». Και καλύτερα μάλλον γιατί αν πιστέψουμε όσα λέει η ηθοποιός, αν ήταν ζευγάρι πιθανών να μην το γλίτωνε το… κέρατο!

Η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει στη συνέντευξη της, ότι σε όλες τις σχέσεις της ήταν άπιστη. Ο μόνος που τη γλίτωσε ήταν ο Μάριος Αθανασίου.  Τι την έκανε να απατά τους συντρόφους της; «Οι άλλοι. Το ξέρω ακούγεται φτηνή δικαιολογία αλλά αυτό είναι. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πολυγαμική. Βασικά όλοι είμαστε πολυγαμικοί».

Η κατά τα άλλα.. ντόμπρα Μαρία Σολωμού δεν αποκάλυπτε όμως στους συντρόφους της , την απιστία της. Μάλιστα πολλές φορές είχε παράλληλες σχέσεις. Και όλα αυτά γιατί η Μαρία απλά… βαριόταν. «Κάποια στιγμή βαριόμουνα. Εγώ βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα, γενικότερα. Εκτός και αν είμαι πολύ ερωτευμένη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα