Περιοριστικά μέτρα κατά Τζόνι Ντεπ από την πρώην σύζυγο! Βίντεο

«Πραγματικά φοβόμουν για τη ζωή μου» υποστήριξε εμφανιζόμενη με μαυρισμένο μάτι στο δικαστήριο η 30χρονη Άμπερ Χερντ για τον εν διαστάσει σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, όπου ζήτησε με το αιτιολογικό της ενδοοικογενειακής βίας και έλαβε την έγκριση για να ασκήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Έτσι, ο Ντεπ δεν μπορεί να την πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρα μέχρι την επόμενη ακροαματική διαδικασία στα τέλη Ιουνίου.

Μάλιστα, μετά την ακροαματική διαδικασία και όταν εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητό της ξέσαπσε σε κλάματα.

Στο δικαστήριο η Χερντ παρουσίασε μια σειρά από αποδεικτικά στοιχεία για χρήση ενδοοικογενειακής βίας από τον Τζόνι Ντεπ, όπως φωτογραφίες της στις οποίες είναι εμφανή τα σημάδια κακοποίησής της. Μάλιστα, υποστήριξε πως το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν ο 52χρονος Χολιγουντιανός σταρ την χτύπησε στο πρόσωπο με το iPhone του κι όταν εκείνη κάλεσε την αστυνομία, αυτός τράπηκε σε φυγή.

Πάντως, σημειώνεται πως ο δικαστής δεν έκανε δεκτό το αίτημα της 30χρονης ηθοποιού για κάλυψη των δικαστικών εξόδων της από τον Ντεπ, ο οποίος δεν ήταν παρών στο διακστήριο, καθώς βρίσκεται στην Πορτογαλία με την μπάντα του Hollywood Vampires.

athensvoice

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα