"H Αθηνά έπιασε τον άντρα της στα πράσα με μια Ισπανίδα"

Τρίτο πρόσωπο φαίνεται ότι είναι η αιτία πίσω από τη σοβαρή κρίση που περνάει ο γάμος της 31χρονης Αθηνάς Ωνάση με τον 44χρονο Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, οι οποίοι ζουν πλέον χώρια μετά απο έντεκα χρόνια γάμου.

Αν και η είδηση, που κάνει τον γύρο του κόσμου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη διεθνή κοινή γνώμη, ο χωρισμός τους αποτελούσε θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια των τουρνουά ιππασίας από τις αρχές Μαΐου, οπότε πύκνωσαν οι μοναχικές εμφανίσεις της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος συνοδευόταν πάντα από τον σύζυγό της στους αγώνες, ωστόσο στα τουρνουά που μετείχε από τις αρχές του μήνα στο Φάλκενσβααρντ της Ολλανδίας ήταν μόνη και φανερά θλιμμένη, ενώ από το χέρι της απουσίαζε η βέρα της. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται ότι αποκάλυψαν στο γερμανικό περιοδικό «Bunte» αθλητές της ιππασίας που συμμετείχαν στο ίδιο τουρνουά, «η Αθηνά έπιασε τον άντρα της στα πράσα με μια Ισπανίδα», γεγονός που την έκανε έξαλλη. Εκτοτε οι δυο πλευρές συνομιλούν μόνο μέσω δικηγόρων.

Το βλέμμα της ήταν κενό

Οσοι έτυχε να τη δουν μάλιστα από κοντά στο Φάλκενσβααρντ λένε ότι, αν και εξακολουθούσε να χαμογελάει φιλικά, το βλέμμα της ήταν θλιμμένο και κενό, ενώ την ίδια στιγμή που εκείνη περιφερόταν μόνη στις εγκαταστάσεις, ο σύζυγός της ανέβαζε φωτογραφίες του μαζί με την κόρη του, γράφοντας: «Η κόρη μου, η ζωή μου...» Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελληνίδα κληρονόμος εμφανίστηκε μόνη. Η πρώτη ήταν στο τουρνουά που διεξήχθη στις 4-8 Μαΐου στο Κλάιν Φλότμπεκ του Αμβούργου, γεγονός που είχε προκαλέσει την έκπληξη πολλών συμμετεχόντων, καθώς ο Ντόντα, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά, δεν είχε λείψει ποτέ από το πλευρό της στον συγκεκριμένο αγώνα. Μόνη εμφανίστηκε και την περασμένη Παρασκευή σε τουρνουά στη Μαδρίτη. Αντίστοιχα, σόλο εμφάνιση έκανε και εκείνος στο τουρνουά της Βρετάνης στα μέσα Μαΐου, όπου πήγε συνοδευόμενος μονάχα από την κόρη του Βιβιάν.

Ο ίδιος φέρεται ότι επιβεβαίωσε την κρίση στον γάμο του, με δηλώσεις του στην online έκδοση του βραζιλιάνικου περιοδικού «Epoca». «Βρισκόμαστε κυριολεκτικά εν μέσω καταιγίδας, αλλά δεν σκοπεύω να καταθέσω τα όπλα στην αγάπη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψω μέχρι το τέλος» είπε.

Ωστόσο, οι πράξεις του δεν δηλώνουν τέτοιες προθέσεις. Χθες, για παράδειγμα, εξαφάνισε κάθε φωτογραφία της Αθηνάς από τον λογαριασμό του στο Instagram.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΒΓΑΛΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ

Η γνωριμία (σε στάβλο) το 2002, ο χωρισμός που φούντωσε τον έρωτα της εγγονής του Ελληνα κροίσου με τον Ντόντα, η αυτοκτονία της πρώην συζύγου του και το ανεκπλήρωτο όνειρό τους να αποκτήσουν παιδί

Στην αρχή της σχέσης τους κανείς δεν έδινε την παραμικρή πιθανότητα το ειδύλλιο αυτό να μακροημερεύσει. Εκείνη ήταν άλλωστε ένα άβγαλτο κοριτσάκι σχεδόν 18 ετών, όταν στα τέλη του 2002 αντίκρισε για πρώτη φορά τον 30χρονο τότε Ντόντα, μέσα στους στάβλους της ονομαστής σχολής ιππασίας του Βραζιλιάνου Νέλσον Πεσόα, όπου είχε εγγραφεί.

Οπως αργότερα εκμυστηρεύτηκε εκείνος σε συνέντευξή του, καθώς η Αθηνά Ωνάση ουδέποτε έχει μιλήσει στα media για τη σχέση της, σε εκείνη την πρώτη συνάντησή τους τον ρώτησε γιατί έδειχνε τόσο θλιμμένος κι εκείνος το απέδωσε στον χωρισμό του από την τότε σύζυγό του Σιμπέλ Ντόρσα, με την οποία είχε αποκτήσει την κόρη του Βιβιάν. Ηταν εκείνη η στιγμή που ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο παράφορα. Λίγο καιρό μετά το ζευγάρι έφυγε για ρομαντικές διακοπές στην Ταϊλάνδη και επέστρεψε πάλι στη Βραζιλία για αρκετούς μήνες, μέχρι που αποφάσισαν να συζήσουν για ένα διάστημα στις Βρυξέλλες, προτού εγκατασταθούν οριστικά στο Σάο Πάολο. Εκεί, στις 3 Δεκεμβρίου του 2005, φορώντας ένα στράπλες νυφικό του οίκου Valentino και

Αλβάρο και Αθηνά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους (το 2003) στο Πόρτο Αλέγκρεέχοντας στο πλευρό της για παρανυφάκι τη Βιβιάν, με την οποία είχε αποκτήσει ήδη πολύ ζεστές σχέσεις, η Αθηνά Ωνάση ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Ντόντα, παρουσία 700 καλεσμένων. Ο γάμος της έγινε με όλη τη χλιδή που άρμοζε στο όνομά της στο Fondation Maria Luisa e Oscar Americano, το κόστος ενοικίασης του οποίου ανερχόταν τότε στα 17.000 ευρώ την ημέρα.

Ο έγγαμος βίος τους ωστόσο δεν ήταν ανέφελος όλα αυτά τα χρόνια. Η αυτοκτονία της πρώην συζύγου του Ντόντα Σιμπέλ Ντόρσα, στις 27 Απριλίου του 2011, ήταν ένα ισχυρό χαστούκι για το ζεύγος, καθώς συνοδεύονταν από μια αποχαιρετιστήρια επιστολή, στην οποία εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούσε εκείνον, επειδή της στέρησε της επιμέλεια της κόρης τους. Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στην Αθηνά, με έναν προφητικό, όπως αποδεικνύεται, τρόπο. «Λυπάμαι, Αθηνά. Δεν πρόκειται να γνωρίσεις ποτέ την αληθινή αγάπη» έγραφε.

Ο θάνατός της έδεσε ακόμα περισσότερο τη Βιβιάν με την Αθηνά Ωνάση, η οποία πλέον την είχε σαν παιδί της. Η επιθυμία του ζευγαριού να αποκτήσει το δικό του παιδί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπως την είχε διατυπώσει ο Ντόντα σε συνέντευξή του στο «Vanity Fair», φαίνεται τελικά πως θα παραμείνει ανεκπλήρωτο όνειρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα