Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μηνάς Χατζησσάβας

Με βαριά κλινική εικόνα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ο δημοφιλής ηθοποιός Μηνάς Χατζησσάβας μετά το σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Οι θεράποντες γιατροί κρίνουν την κατάσταση του ασθενούς ως ιδιαίτερα κρίσιμη και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να τον βοηθήσουν για να διαφύγει τον κίνδυνο.

Το επιβαρυμένο ιατρικό καρδιολογικό ιστορικό του δυσκολεύει την προσπάθειά τους, ενώ οι ίδιοι εκτιμούν ότι θα πρέπει να αναμένουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα για να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Στο πλευρό του Μηνά Χατζησάββα, βρίσκονται οι φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από  αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.  Η υγεία του είναι ήδη βεβαρημένη και δεν επιδέχεται χειρουργική παρέμβαση, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει καρδιολογικά προβλήματα και έχει υποστεί έμφραγμα.

Φίλος του ηθοποιού, με ανάρτηση του πριν από λίγα λεπτά στο Facebook θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση υγείας του Μηνά Χατζησάββα.

«Μηνά μας, κουράγιο! Ένα από τα πιο αγαπημένα πλάσματα του θεάτρου, περνά μια πολύ δύσκολη δοκιμασία και όλοι έχουμε παγώσει με την είδηση ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δευτέρα βράδυ και ο Μηνάς Χατζησάββας βρισκόταν στο σπίτι του με τον αγαπημένο του συνάδελφο και φίλο Κώστα Φαλελάκη. Κάποια στιγμή ο Φαλελάκης ήταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν έπαιρνε απάντηση σε ερώτηση που του έκανε και έσπευσε να δει τι έχει συμβεί για να τον βρει σε κακή κατάσταση. Είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε ελάχιστα λεπτά ο φίλος του κάλεσε ένα ασθενοφόρο ,στο οποίο έπαθε και δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα στον «Ευαγγελισμό» όπου οδηγήθηκε. Τις ώρες αυτές βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.Πλάι του βρίσκονται πολλοί δικοί του άνθρωποι ,καθώς και δεκάδες συνάδελφοί του που τον αγαπούν ιδιαίτερα... Η σκέψη όλων μας είναι μαζί του. Μηνά μας, κουράγιο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα